En god boligreise – mer enn bare eiendomsmegling

2 hours ago 5



– Hele syv av ti nye kunder kommer etter anbefaling fra andre som enten har kjøpt eller solgt bolig gjennom en av våre meglere, sier Olav Fretland, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Det handler om å sitte igjen med en god følelse.

Som en av de mestselgende meglerne i landet gjennom en årrekke, vet Fretland godt hva som utgjør en god bolighandel.

– Det er mye, men i bunn ligger ønsket om å oppleve en trygg og god handel. Skal du selge, er du ofte i tillegg opptatt av å oppnå en så høy pris som mulig.

Fretland tror at den høye andelen av kunder som anbefaler PrivatMegleren videre, kommer av deres sterke fokus på å møte kundenes forventninger.

Trygg og verdifull veiledning

– Vi kan gi både trygghet og verdifulle innspill helt fra man begynner å se seg om etter ny bolig. Det betyr at vi blir rådgiverne deres hele veien, ikke bare ved salget.

Ifølge Fretland har det flere fordeler:

– Du kan spare betydelige summer ved et kjøp med god veiledning, samtidig kan det være svært lønnsomt å få gode råd knyttet til klargjøring av egen bolig. Takket være selskapets salgsgaranti er det heller ingen kostnad knyttet til dette.

– Vår omfattende salgsgaranti gjelder hele veien. Blir det ingen bolighandel, betaler du ingenting. Så enkelt er det.

Olav Fretland, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Olav Fretland, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Høy pris

De fleste som kjøper nytt hjem skal også selge egen bolig.

– Her kommer vår skreddersøm inn. Vi tilpasser boligsalget til hver bolig og hver boligselger.

Fretland tror nettopp det er en av grunnene til at de fleste som ber om et tilbud fra PrivatMegleren også velger å selge sin bolig gjennom dem.

– Ingen andre meglerforetak tilbyr en mer omfattende annonsering enn PrivatMegleren.

Som et eksempel nevner Fretland «Ukens bolig» på finn.no og PrivatMeglerens eget verktøy, «Presisjon».

Sistnevnte er digitale boligannonser som gjennom bruk av kunstig intelligens og algoritmer selv finner veien til potensielle boligkjøpere via sosiale medier, Google og avisannonser.

– Presisjon treffer de som med høyest sannsynlighet vil være interessert i å kjøpe eiendommen din. Det vil si at de passive kjøperne også blir eksponert for annonsene, forklarer Fretland, og legger til:


– Vi har ved flere anledninger opplevd at en passiv kjøper, som egentlig ikke var på boligjakt, har endt opp med å kjøpe bolig etter å ha sett en våre annonser fra Presisjon på nettet.

Lavt stressnivå

Den erfarne megleren forteller også om «Kvadrat».

– «Kvadrat» er en digital tjeneste som lar deg følge med på boligsalget ditt til enhver tid, det er din personlige assistent hele veien til solgt. Jeg vet at svært mange boligselgere setter pris på å kunne følge boligsalget så tett, fremfor å lure på hvordan det egentlig går.

Tjenesten gir deg informasjon i sanntid om interessenter, antall påmeldte til visning, budgivere, og du kan følge budrunden direkte.

Og når du har solgt, kan du la PrivatMegleren organisere flyttingen.

– PrivatMegleren tilbyr også tjenesten «Boligbytte», noe vi har mottatt enormt mange positive tilbakemeldinger på, forteller Fretland.

Han forklarer at her kan du få hjelp til det meste, fra håndverkere til utvask og flytting.

– Vi er den megleren som kan være der for deg, hele veien. Fra start til slutt. Som sagt, det handler om å sitte igjen med en god følelse. Og for vår del, at også du velger å anbefale oss videre.

Read Entire Article