Utpekt som stalkeren i «Baby Reindeer» – stiller i TV-intervju

1 week ago 15


Skuespiller Jessica Gunning i rollen som «Martha Scott» i den nye seerfavoritten «Baby Reindeer», som er basert på sanne historier. Foto: Ed Miller/Netflix

Kvinnen skal være inspirasjonen bak stalkeren «Martha Scott» i Netflix-suksessen. Denne uken satte hun seg ned med TV-kjendisen Piers Morgan.

  • Bilde av Silje Lien Sveen
torsdag 9. mai kl. 12:53

I serien, som for øyeblikket topper listen for mest sette på Netflix globalt, blir seerne kjent med karakteren Martha Scott – en skotsk kvinne som blir sykelig besatt av bartenderen og standup-komikeren Richard Gadd (33).

Hun er en såkalt «stalker».

Gadd har selv skrevet manuset og spiller også seg selv i hovedrollen Donny Dunn.

Richard Gadd spiller en fiktiv versjon av seg selv, gjennom karakteren med navnet Donny Dunn». Foto: Ed Miller/Netflix

Serien er basert på hans egne opplevelser, men rollene i serien har fått fiktive navn.

Les også: Transkvinne Nava Mau om «Baby Reindeer»: – Har forandret livet mitt

I et innlegg på X onsdag kunngjorde den kjente TV-verten Piers Morgan at det som skal være «den ekte stalkeren» Martha Scott, gjester showet hans «Uncensored» for å «rydde opp i saken» og «gi sin versjon».

Flere internasjonale medier har omtalt intervjuet.

Intervjuet skjer like etter at hun truet Netflix med søksmål – se video:

Kvinnen skal imidlertid ha reagert etter intervjuet.

Til Daily Record sier hun at hun «ikke var fornøyd» med Morgans spørsmål, og anklaget TV-verten for å være partisk og «elske» serieskaper Gadd.

– Det føles som at jeg ble lurt. Jeg føler meg litt brukt, sa hun til avisen.

– Aldri vært i fengsel

Tidligere denne uken sto kvinnen selv frem etter å ha blitt uhengt av fans som hadde spekulert seg frem til hvem karakteren var basert på.

Til Daily Record sa hun at hun vurderte å gå rettens vei mot Netflix og Gadd, og at hendelsene i serien var «full av tull».

Foto: Ed Miller/Netflix

– Gadd må bevise at jeg var i fengsel, som ikke skjedde. Jeg har aldri vært i fengsel. Det er åpenbart, sa hun til avisen.

– Alt er oppdiktet og overdrevent. Det er ikke noe besøksforbud noe sted. Jeg har ikke hatt politiet på døren for noen av disse tingene.

Bønn til fansen

Serieskaperen har tidligere bedt TV-fansen i å ikke nøste opp i hvem karakterene er basert på.

– Vær så snill å ikke spekulere i hvem de virkelige personene kan være. Det er ikke poenget med serien, skrev Richard Gadd på Instagram.

Hva tenker du?Hva synes du om «Baby Reindeer»?aKjempegod serie, anbefalesbLikte den absolutt ikkecIntens og smertefulldVet ikke helt hva jeg skal meneeHar ikke sett den

Martha Scott spilles av skuespiller Jessica Gunning (38).

I et tidligere intervju med Los Angeles Times, sa hun at det var viktig å behandle karakteren med respekt og ikke gjøre narr av henne.

– Jeg tror ikke at hun noen gang hadde til hensikt å være skremmende, selv om hun ble oppfattet slik, sa hun tidligere om rollefiguren.

Piers Morgans intervju med kvinnen rulles etter planen ut på Morgans Youtube-kanal torsdag 9. mai.

Les også: Hun spiller stalker i «Baby Reindeer»: – Traumatisk

Skuespiller Jessica Gunning Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock / Shutterstock
Read Entire Article