Tirsdag 17. september: Dette har skjedd i natt

3 weeks ago 12


tirsdag 17. september kl. 05:55
 Foto Jostein Viestad / Press Photography. Foto: Foto Jostein Viestad / Press Photography.
  • En person ble funnet med skuddskader i Haugesund og er innlagt på sykehus, men tilstanden er ikke livstruende. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Politiet undersøker omstendighetene og utelukker ikke at flere kan være skadet.
  • En ny studie publisert i The Lancet advarer om at antibiotikaresistens kan føre til over 39 millioner dødsfall innen 2050. Forskerne peker på at økonomien globalt kan tape mellom 1 og 3,4 milliarder dollar årlig innen 2030 på grunn av dette.
  • Peter Frederiksen, kjent som "Klitoris-samleren" og "Skrækdanskeren", er død i et sørafrikansk fengsel i en alder av 72 år. Han er dømt for medvirkning til drap, oppbevaring av overgrepsmateriale, ulovlig våpenhandel, voldtekt og pedofili. Frederiksen ble berømt da politiet fant 21 avskårne klitoriser i fryseren hans.
  • Meta, eieren av Facebook og Instagram, har utestengt den russiske mediekanalen RT fra sine plattformer etter anklager fra amerikanske myndigheter om skjult informasjonskrigsføring. RT, som beskyldes for å være en del av russisk etterretning, har blitt blokkert globalt. Russland har avvist tidligere anklager om innblanding i amerikanske valg.
  • Nødetatene rykket ut til en brann i parkerte biler i Oslo, som de tror er påsatt. Ingen personer er skadet. Politiet opplyser at ingen foreløpig er pågrepet i saken.
  • Hiphop-mogulen Sean "Diddy" Combs ble arrestert i New York mandag , anklaget for menneskehandel og seksuelle overgrep. Hans advokat hevder at Diddy ikke er kriminell og har samarbeidet om etterforskningen.

Relaterte emner

Read Entire Article