Slutt for TV 2-profilen

3 weeks ago 8


 Tor Erik H. Mathiesen / VGSLUTT: Lykken tok slutt for Jon Hartvig Børrestad og Marion Kinden - her fra sitt eget bryllup i Bergen i 2011. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / VG

TV 2-sportens Jon Hartvig Børrestad (47) og Marion Kinden (40) har bestemt seg for å gå hver til sitt – igjen.

tirsdag 17. september kl. 07:34

Kjærlighetslykke. Brudd. Så ny kjærlighetslykke med storslått bryllup i Bergen i 2011.

Tretten år senere er det slutt igjen.

– Jeg kan bekrefte at Jon og jeg har gått fra hverandre og skilles etter 13 år. Og det har vært et tøft brudd, bekrefter Marion Kinden overfor Se og Hør, som først publiserte nyheten.

Hun ønsker ikke å utdype på hvilken måte bruddet har vært tøft overfor kjendisbladet. Heller ikke Børrestad ønsker å kommentere bruddet overfor Se og Hør.

Les også: TV 2-Jon Hartvig fikk sin Marion

Jon Hartvig Børrestad og Marion Kinden traff hverandre helt tilbake i 2005 via en felles venn.

– Vi ble samboere, men forholdet holdt ikke. Vi gikk hver vår vei og etablerte oss med nye kjærester begge to. Så møttes vi igjen fem år senere, og da sa det «pang», fortalte Børrestad i et større VG-intervju for fire år siden.

I mellomtiden hadde Kinden fått en datter, mens det nyskilte paret har ett barn sammen. De giftet seg i en storslått seremoni i Bergen Domkirke i 2011.

Jon Hartvig Børrestad er en av TV 2s mest profilerte sportsjournalister og har blant annet ledet kanalens Premier League-sendinger.

Les også: Her er drømmekjolene til sommerens kjendisbruder

Read Entire Article