Boeing trekker tilbake lønnstilbud

1 hour ago 4


Boeing trekker tilbake lønnstilbudet til rundt 33.000 streikende arbeidere etter at forhandlinger med fagforeningen mislyktes.

Boeing har trukket tilbake det de omtalte som sitt «beste og siste» tilbud til de streikende arbeiderne. Fagforeningen var ikke fornøyd med det selskapet var villig til å gi. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

– Dessverre var ikke fagforeningen villig til å se skikkelig på våre forslag, sier Boeings sjef for kommersiell fly, Stephanie Pope i et notat til de ansatte. Hun sier det var umulig å forhandle om kravene fra fagforeningen og at det ikke er planlagt nye forhandlinger.

– Det er for tiden ikke noe poeng i å forhandle videre, og tilbudet vårt er trukket tilbake, sier hun.

Fagforeningen krever en lønnsvekst på 40 prosent fordelt over fire år og gjenoppretting av en pensjonsavtale som ble fjernet for et tiår siden.

Boeing leverte i forrige måned et fornyet og høyere tilbud, som de omtalte som «det beste og siste» tilbudet til de ansatte. Det ville gitt 30 prosent i lønnsøkning og gjeninnføre en bonus. Fagforeningen sier at en undersøkelse blant medlemmene viste at tilbudet ikke var godt nok.

Les også

Tungt Norwegian-fall på positiv Oslo Børs - økte kostnader på grunn av Boeing-streik

Les også

Boeing øker tilbudet for å stanse storstreiken

Les også

Streikerammet Boeing stanser nyansettelser og lønnsøkninger

Les også

Mer enn 30.000 Boeing-ansatte går ut i streik

Read Entire Article