Vil kysse kjendispingvin

1 week ago 11



Kate Perry:

Den uvanlige kongepingvinen Pesto er ikke som andre pingviner. Det har også Kate Perry lagt merke til.

 AFP
FANKLUBB: Det er flere enn Kate Perry som synes pingvinen ser ut som verdens mykeste kosebamse. Foto: AFP

Publisert 28.09.2024 05:20

Den sjokoladebrune, pelskledde Pesto er bare ni måneder gammel, men veier allerede dobbelt så mye som de to stolte kongepingvin-foreldrene til sammen. 

Da superstjernen Kate Perry ble intervjuet på sin Australiaturné, fortalte hun at en av tingene hun gjerne ville gjøre på turen var å kysse pingvinen pesto. 

Er det bare størrelsen som teller?

Pingvinen Pesto var søt lenge før han ble stor, men etter de første bildene Sealife Melbourne publiserte på Instagram var det ingen tegn til at den nyklekkede kongepingvinen skulle bli kjendis. Berømmelsen kom etter hvert som han vokste. 

Visst var han søt, men ikke noe Kate Perry eller andre hadde lagt merke til enda. Det kom først da han vokste seg stor. På Instagram vagger den enorme babyen rundt med de små voksenpingvinene, og i samme slengen vagget han rett inn i hjertene til en voksende fanskare. Og Kate Perry. 

 Reuters / NTB
PINGVINFLØRT: Perry og Pesto høres ut som et radarpar Foto: Reuters / NTB

Eller ikke bare størrelsen?

Da akvariet holdt en stor kjønnsavsløringsfest for den rekordstore babyen forrige måned var det Tiktokere som fikk mer enn en million likes på videoene av Pesto, mot skarve 338 likes på instagrambildet av den nyklekkede pingvinungen. 

Det viste seg ikke uventet at Pesto er en hannpingvin, og alle ble glade. 

– Vi har ventet lenge på å finne ut av Pestos kjønn, og det faktum at han er en gutt er veldig gledelig,  fordi alle kongepingvinene som har klekket i det siste har vært hunpingviner, sa Michaela Smale fra Sealife Melbourne. 

Nå gjenstår det å se om Pestos fortsetter å være like berømt når han mister det tykke kosedyret og får den elegante kongepingvinens fjærpryd. 

 HANDOUT / AFP
MINGLER: Om ikke lenge forsvinner Pestos kosepels og erstattes av den praktfulle, men kanskje ikke like kose-inspirerende fjærdrakten til kongepingvinene. Foto: HANDOUT / AFP

Etter alt å dømme blir han fortsatt størst blant Melbournes kongepingviner.  

SE VIDEO: Vi har kule pingviner i Norge også. 

Read Entire Article