Valgutfallet i Georgia kan komme til å styre landet i en mer EU-vennlig retning – eller mot Russland, om det sittende regjeringspartiet får det som de vil.
Valglokalene åpnet lørdag morgen klokken 06, og stenger igjen klokken 18.
Valget til nasjonalforsamlingen i Georgia setter en forening av provestlige opposisjonspartier opp mot regjeringspartiet, som anklages for å begrense demokratiet og vende seg mot Russland.
EU har advart om at valget vil avgjøre EU-kandidatlandet Georgias muligheter til å bli med i unionen.
Meningsmålingene indikerer at opposisjonspartiene kan få nok stemmer til å danne en koalisjon som kan erstatte regjeringspartiet Georgisk Drøm (GD).
– Reell risiko
– Dette er et veiskille som vil avgjøre om landet blir et suverent demokrati integrert med vesten eller faller tilbake i Russlands innflytelsessfære.
Det sier Kornely Kakachia, direktør for tenketanken Georgisk institutt, for politikk til The Guardian.
Regjeringspartiet har sittet ved makten siden 2012. Den mektige milliardæren Bidzina Ivanisjvili, som startet partiet og er tidligere statsminister, har de siste ukene lovet forby store opposisjonsparti og fjerne opposisjonspolitikere etter valget, ifølge avisen.
Georgia-ekspert Thomas de Waal sier at hele det georgiske demokratiet står på spill.
– Det er en reell risiko for at landet blir en ettpartistat. Georgisk Drøm-partiet har vært ganske åpne om retningen de ønsker å gå i sier han til The Guardian.
Innførte omstridt lov
Rundt 80 prosent av befolkningen ønsker å bli en del av EU, ifølge meningsmålinger.
Men EU frøs forbindelsene til Georgia etter at Georgisk Drøm innførte en omstridt lov om utenlandsk påvirkning i landet.
Loven innebærer at alle medier og ikke-statlige organisasjoner som får minst 20 prosent av sin finansiering fra utlandet, må registrere seg som utenlandske agenter.
Den er svært lik en lov som tidligere er innført i Russland, og som er brukt til å slå hardt ned på uavhengige og kritiske medier, samt menneskerettighetsorganisasjoner og opposisjonelle.