Trump: Hevder han er blitt orientert om iranske trusler

1 hour ago 2



Donals Trumps valgkampapparat sier presidentkandidaten var i møte med USAs etterretning tirsdag.

 BRANDON BELL / AFP / NTB Foto: BRANDON BELL / AFP / NTB
onsdag 25. september kl. 03:21

Her ble han ifølge dem orientert om svært alvorlige trusler fra Iran:

– President Trump ble tidligere i dag orientert om reelle og konkrete trusler fra Iran om å henrette ham i et forsøk på å skape ustabilitet og kaos i USA, står det i uttalelsen.

Ifølge Trump-kampanjen fikk Trump vite at trusselbildet mot ham fra Iran har økt de siste månedene, og at amerikanske myndigheter jobber med å beskytte Trump.

Iran har tidligere avvist påstander om at de blander seg inn i og prøver å påvirke amerikansk politikk. Hverken Iran eller amerikanske etterretningskilder har så langt kommentert saken, skriver Reuters.

CNN har tidligere skrevet at en pakistansk statsborger med bånd til iranske myndigheter er blitt siktet for å ha planlagt politiske attentater i USA, blant annet mot Trump, skriver NTB.

I juli ble Trump skutt i øret under et valgkamparrangement i Pennsylvania, i det amerikanske myndigheter mener var et attentatforsøk. Tidligere i september ble en mann pågrepet med en rifle ved Trumps golfklubb i Palm Beach i Florida, og også dette rettsforfølges som et attentatforsøk.

Publisert: 25.09.24 kl. 03:11Oppdatert: 25.09.24 kl. 03:21

Relaterte emner

Read Entire Article