Slik blir bilen din rustfri på et blunk

1 month ago 18



 Schibsted Partnerstudio

TAR RUSTFJERNING TIL ET NYTT NIVÅ: Helle Moberg er markedsfører i Asator og aktiv i en bilklubb: – Det er nesten så du må se reultatet med egne øyne for å tro det. Laseren gjør underverker på alle flater. Foto: Schibsted Partnerstudio

Miljøvennlig laserteknologi har revolusjonert overflatebehandling. Rusten går bokstavelig talt opp i røyk.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Det tar et par tastetrykk og så er laseren klar for dagen jobb, sier Kjetil Moberg og demonstrerer laseren som har revolusjonert overflatebehandling av alle typer materialer.

Moberg er daglig leder og eier av Asator AS, og har jobbet med overflatebehandling i over 20 år.

– Laseren har revolusjonert bransjen med sin enkelhet, effektivitet og miljøvennlighet. Den setter en ny standard for hvordan overflatebehandling utføres, sier han.

1 av 3

Bestill time for rustfjerning eller en demonstrasjon for bedrifter

Presis og skånsom rengjøring

Laserteknologien som brukes av Asator, kombinerer høy presisjon med kraftig rengjøring uten å skade overflaten. Ved å bruke høyenergi laserstråler, kan rust, maling, belegg og andre forurensninger fjernes effektivt uten behov for slipemidler, kjemikalier eller andre skadelige stoffer.

– Dette er en løsning som ikke bare gir topp resultater, men som også tar hensyn til miljøet, sier Moberg.

Dette eliminerer ikke bare potensiell skade på underlaget, men reduserer også avfall og miljøpåvirkning betydelig sammenlignet med tradisjonelle metoder.

– Med laserteknologien kan vi redusere karbonavtrykket vårt betraktelig og tilby en mye mer bærekraftig tilnærming til overflatebehandling. Dette er viktig for oss som bedrift, og vi vet at det betyr mye for våre kunder også.

Bestill time for rustfjerning eller en demonstrasjon for bedrifter

1 av 2

Fremtiden innen overflatebehandling

Helle Moberg, datteren til Kjetil, jobber i Asator som markedsfører. Hun er også aktiv i bilmiljøet i Bergen.

– Det er nesten så du ikke tror det før du ser det med egne øyne, sier hun entusiastisk.

Eksosanlegget hun viser oss før og etter-bilder av, ser nesten helt nytt ut etter en runde med laseren.

– Denne teknologien representerer fremtiden innen overflatebehandling, og vi er stolte av å være i forkant av utviklingen, sier hun.

Den fjerner rust, smuss og andre forurensninger fra eksosanlegget på en utrolig skånsom måte, samtidig som den bevarer underlaget perfekt.

– Kundene våre blir overrasket over hvor effektivt og raskt det er.

1 av 2

Allsidig anvendelse

Asators laserteknologi har et bredt spekter av anvendelser, fra rustfjerning på kjøretøy og industrielt utstyr. Dens allsidighet og effektivitet gjør den til et godt verktøy i en rekke bransjer, inkludert bil, maritim sektor og bygg og anlegg, for å nevne noen.

– Vi inviterer alle interesserte å komme innom for en prat og få demonstrert kraften som laserteknologien representerer til overflatebehandling, sier Moberg og legger til:

– Enten du er en bilentusiast som ønsker å fornye eksosanlegget ditt, en bedriftseier som søker en effektiv og miljøvennlig løsning for overflatebehandling, eller en kunstsamler som trenger hjelp med å restaurere en verdifull gjenstand, har Asator ekspertisen og teknologien til å levere en ren overflate.

Bestill time for rustfjerning eller en demonstrasjon for bedrifter
 Markedsflører Helle Moberg, operatør André Beisland, operatør og tekniker James Myhre, eier og daglig leder Kjetil Moberg og operatør Mari Andersen.

HOLDER KURS: Du er hjertelig velkommen til Asator på Os, enten for opplæring i sikker bruk av laser, eller overflatebehandling der skitt, smus, maling og rust fjernes på en skånsom måte. Fra venstre: Markedsflører Helle Moberg, operatør André Beisland, operatør og tekniker James Myhre, eier og daglig leder Kjetil Moberg og operatør Mari Andersen.

Grundig opplæring

I tillegg til å tilby overflatebehandling med laserteknologi gir operatørene hos Asator opplæring og støtte til kunder som kjøper deres lasersystemer. Opplæringen som er skreddersydd til hver enkelt kundes behov.

– Våre erfarne teknikere jobber tett med kundene for å sikre at de føler seg trygge og komfortable med å bruke lasersystemene, forklarer Moberg.

– Vi tilbyr både opplæring på stedet, oppfølging og fjernstøtte når det trengs. Målet vårt er å gi kundene det de trenger for å få maksimalt utbytte av investeringen.

Opplæringen dekker alt fra grunnleggende bruk og vedlikehold av lasersystemene til ulike bruksområder.

– Vi vet at hver kunde har ulike behov og utfordringer, sier han.

– Derfor tilpasser vi opplæringen vår for å sikre at den er relevant og nyttig for hver enkelt bedrift. Enten du er et lite verksted eller en stor industriell aktør, vil vi sørge for at du har den kunnskapen og støtten du trenger for å lykkes med laserteknologien.

Read Entire Article