Seyfried vil ha med Sabrina Carpenter i neste «Mamma Mia!»-film

3 days ago 6



Selv om det langt fra er avklart om det blir noen tredje «Mamma Mia!»-film, vet «Sophie» fra de to første, Amanda Seyfried, hvem hun vil at skal spille i den.

 Michael Tran / AFP / NTB
«MAMMA MIA!»-STJERNE: Skuespiller Amanda Seyfried hadde hovedrollen i den første filmen. Foto: Michael Tran / AFP / NTB

Publisert 03.10.2024 10:27

– Hvis Sabrina Carpenter ønsker å spille datteren min, vil jeg få det til å skje. Jeg er en stor fan, sier Amanda Seyfried (38).

Carpenter sang ABBA-klassikeren « Mamma Mia » med glans på sin konsert i Madison Square Garden tidligere denne uken.

Riktignok er «Espresso»-popstjernen bare 13 år yngre enn Seyfried, men «Sophie» fra de to første filmene spøker med ABC News om at hun gjerne tar på seg «gammel dame-sminke».

– Jeg er en skuespiller, så det gjør jeg gjerne.

I «Mamma Mia! Here We Go Again» spilte Cher moren til Streep – til tross for at det bare er tre år som skiller dem. Selv krysser Seyfried fingrene for «Mamma Mia 3».

– Alle sier at det kommer til å skje. Men jeg har ikke engang sett et manus.

Meryl Streep, som spilte Sophies mor i filmene, sa i mai at samtaler om en oppfølger «er nær forestående» og at det faktisk fantes en manusidé. Hun er klar til å si «ja», så lenge hun synes materialet er spennende – og det finnes «en måte å reinkarnere Donna på».

– Kanskje det kunne være som i en av disse såpeoperaene der Donna vender tilbake og sier at det var tvillingsøsteren som døde, har Streep uttalt til Vogue ifølge Deadline , som skriver at også filmselskapet og produsenten er innstilt på en tredje film.

(©NTB)

Read Entire Article