Salah varsler Liverpool-exit

1 month ago 21



(Manchester United - Liverpool 0–3) Ny sveis, ny energi, nye mål. Og fra neste sommer, trolig også ny klubb for Liverpool-helten Mohamed Salah.

OLÉ! Mohamed Salah og Virgil van Dijk feirer 3–0-seieren over Manchester United på Old Trafford. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Publisert: 01.09.2024 20:12

Eller?

– Jeg hadde en god sommer og fikk fokusere på meg selv. Som du vet, er dette mitt siste år i klubben. Så jeg vil bare nyte det. Jeg vil ikke tenke på det, men jeg føler meg fri til å spille fotball. Så får vi se hva som skjer neste år, sier Salah (32) til Sky Sports etter 3–0-seieren over Manchester United søndag ettermiddag.

Salah scoret 3–0 - de to første målene kom av Luis Diaz etter at Uniteds midtbane-spiller Casemiro mistet ballen begge gangene.

Salah har vært en av Liverpools viktigste spillere i nyere tid, men kontrakten går ut neste sommer.

Nå sår den egyptiske angrepsspilleren på eget initiativ tvil rundt sin fremtid.

Se Salahs herjinger:

Spørsmålet fra Daniel Sturridge i Sky Sports-panelet handlet egentlig om hvor han har funnet den nye energien sin.

Etter en turbulent avslutning på forrige sesong, hvor han viste åpenbar frustrasjon med Jürgen Klopp på tampen, har han scoret på bestilling under Arne Slot.

Se Klopp og Salah:

Salah har ti mål på ni kamper her på Old Trafford. Han har scoret i syv kamper på rad borte mot erkerival Manchester United. Og han har vært delaktig i noen av de største ydmykelsene denne klassiske fotballrivaliseringen har å by på.

– Jeg kom hit i dag og tenkte at det kunne være siste gang jeg spilte her. Ingen i klubben har snakket med meg om en ny kontrakt, så jeg spiller denne siste sesongen og så får vi se, sier Salah.

Dermed virker det som om han holder døren åpen for å fortsette. Det er kontrakten hans som utløper neste sommer, men han virker ikke å kategorisk avslå samtaler om forlengelse.

– Kunne du spilt her for United, spør United-legenden Roy Keane.

– Så langt vet vi ikke hvilken klubb (jeg skal spille for), men enn så lenge er dette min siste kamp her med Liverpool. Det er ikke opp til meg, men ikke har snakket med meg om min kontrakt med klubben. Vi får se, sier Salah.

Manager Arne Slot ble spurt om Salahs uttalelser på pressekonferansen etter kamp.

– Det er mye hvis (i spørsmålet ditt). Nå er han en av våre, og jeg er veldig glad for at han er det og han spiller veldig bra. Jeg snakker ikke om kontrakter. Jeg kan snakke om hvordan Mo spilte i dag. Er du interessert i det?

Da reporteren bekreftet sin interesse, fikk Salah lovord for sin prestasjon – men ingen lovnader om videre fremtid.

Read Entire Article