Raphael Varane legger opp

2 weeks ago 8



En kneskade har holdt Raphael Varane (31) på sidelinjen i flere uker. Nå har han tatt avgjørelsen om å legge opp.

 Kneskaden i Como-debuten ble Raphael Varanes endelikt som fotballspiller. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB

Publisert: 25.09.2024 09:51

Det bekrefter han selv på Instagram onsdag morgen.

31-åringen forlenget ikke kontrakten med Manchester United til sommeren, og vendte heller snuten mot Italia og nylig opprykkede Como.

Karrieren i Como ble av det korte slaget. 23 minutter inn i debuten pådro han seg en kneskade, og ble dermed utelatt fra den italienske klubbens offisielle tropp til årets Serie A-sesong. Nå har verdensmesteren fra 2018 bestemt seg for å legge skoene på hyllen.

– De sier alle gode ting må ta slutt. Jeg ønsket å forlate fotballen med styrke, ikke mens jeg tviholdt meg til sporten. Det krever en stor dose mot å høre på hjertet og instinktet. Ønsket og behovene er to forskjellige ting, skriver Varane på sin egen Instagram-profil.

Varane har satt sitt preg på både landslag og klubblag i løpet av sin karriere. Han kan se tilbake på ti år i helhvitt hos Real Madrid, hvor han vant fire Champions League-titler og tre La Liga-titler.

I 2021 signerte han for Manchester United, hvor han under Erik ten Hag var med på å vinne FA-cupen og ligacupen.

Han spilte hvert eneste minutt for Frankrike, da «Les Bleus» vant fotball-VM i Russland, og var også med på sølvmedaljen i 2022. Han ble i 2014, i sitt første VM for det franske landslaget, kåret til årets unge spiller i turneringen.

Read Entire Article