Praktfull villa med egen strandlinje i Bergen

1 week ago 9



I et av Bergens mest ettertraktede områder ligger en eiendom som tar pusten fra selv de mest kresne boligkjøpere. Kyrkjetangen 16, en majestetisk villa med tomt på 2,4 mål, er nå ute for salg.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Eiendomsmegler Tom Jørgensen i PrivatMegleren beskriver eiendommen som en sjelden mulighet i dagens marked.

Villaen troner på Kyrkjetangen, med en spektakulær utsikt over Nordåsvannet, Marmorøyene og byfjellene.

– Beliggenheten er rett og slett unik, forteller Jørgensen.

– Uansett hvor du oppholder deg på terrassene, får du oppleve den nydelige utsikten, samtidig som du bor i en rolig blindvei med umiddelbar nærhet til vannet.

Tom Jørgensen, megler i PrivatMegleren

Med fem soverom, flere stuer, et imponerende treningsrom på 42 kvadratmeter og til og med et dedikert vinrom, tilbyr villaen fleksibilitet for ulike behov.

Her har du plass til å samle mange både på deilige sommerkvelder og høstkvelder.

«Beliggenheten er rett og slett unik.»

«Kvaliteten på materialer og håndverk er eksepsjonell.»

Nydelig utsikt fra en av terrassene.

Nydelig utsikt fra en av terrassene.

– Enten du trenger hjemmekontor, hobbyrom eller ekstra gjesterom, har du plass til det her, sier Jørgensen.

Oppført i 2005 og med sine 599 kvadratmeter fordelt over tre etasjer, tilbyr boligen en sjelden kombinasjon av eleganse og funksjonalitet. Eiendommen har også et koselig anneks, som fint kan benyttes av besøkende dersom det mot all formodning ikke skulle være plass i hovedhuset.

Eiendommen har også et koselig anneks.

Eiendommen har også et koselig anneks.

– Kvaliteten på materialer og håndverk er eksepsjonell, påpeker Jørgensen.

– Fra det klassiske kjøkkenet med profilerte fronter til de romslige stuene med peiser, er hvert rom en opplevelse i seg selv.

Med vannkanten som nabo

Eiendommens uteområder er ikke mindre imponerende. Med brosteinsbelagte stier, en velpleiet plen og enorme terrasseområder i skifer, er dette et utendørs paradis for både avslapning og underholdning.

«Det er som å ha din egen private park.»

En sommerstue på 27 kvadratmeter med en flott påsmurt åpen peis gir muligheter for hyggelige sammenkomster, selv på kjøligere kvelder.

– Sommerstuen er perfekt for de som elsker å underholde. Du kan samle venner og familie her året rundt, legger den erfarne megleren til.

En av eiendommens mest unike trekk er dens direkte tilgang til Nordåsvannet.

– Med egen strandlinje, naust og ny brygge fra 2023 er dette en drøm for båt- og vannelskere. Naustet er innredet med både kjøkken, hems, toalett og bad – det blir nesten som et lite feriehus i seg selv.

En sjelden mulighet i boligmarkedet

Kyrkjetangen 16 ligger i et ettertraktet boligområde kjent for sin ro og nærhet til naturen. En kort spasertur unna finner man Kyrkjetangen Sjøbad, en populær badeplass som tiltrekker seg både lokale og tilreisende i sommersesongen. Området byr på fine turmuligheter, perfekt for dem som setter pris på friluftsliv og fysisk aktivitet.

1 av 2

Nordåsvannet, som eiendommen grenser til, er ideelt for kajakkpadling og SUP. Dette gir mulighet til å nyte vannsport og rekreasjon rett utenfor dørstokken. Samtidig er man ikke langt unna byens fasiliteter, med gode forbindelser til sentrum og omkringliggende områder.

– Det er sjelden vi ser boliger av dette kaliberet på markedet. Dette er en mulighet til å eie et stykke av Bergens mest ettertraktede kystlinje, avslutter Jørgensen.

Read Entire Article