Pilot reddet dyr fra orkanområde – adopterte én av dem

2 hours ago 4



Nylig dro pilot Matthew Prebish ut på et hjelpeoppdrag. Det ble en spesiell flyreise på flere måter.

 Stephen M. Keller/Southwest Airlines
I EN TRYGG FAVN: Pilot Matthew Prebish reddet katten Avery og flere andre dyr fra orkanområdene i USA. Foto: Stephen M. Keller/Southwest Airlines

Publisert 18.10.2024 21:35

Forrige uke donerte flyselskapet Southwest et fly for å hente omplasseringsdyr som befant seg i herjede områder i USA etter orkanene «Helene» og «Milton».

Pilot Matthew Prebish nølte ikke ett sekund med å stille opp for arbeidsplassen sin, og fløy flere hjemløse dyr ut fra Tennessee og Florida.

Da de landet trygt i Milwaukee, var det én katt som fanget oppmerksomheten til Prebish, ifølge en pressemelding fra Southwest Airlines.

Adopterte umiddelbart

Redningsaksjonen var et samarbeid med Greater Good Charities, Lucky Dog Animal Rescue og flyselskapet.

Totalt fikk de hentet ut 145 hunder og katter som hadde behov for hjelp.

 Stephen M. Keller/Southwest Airlines
DONERTE FLY: Dette flyet fra Southwest Airlines ble brukt til å frakte de hjemløse dyrene. Her hjelper pilot Matthew Prebish til med å bære et bur. Foto: Stephen M. Keller/Southwest Airlines

Deres neste oppgave var å finne familier som ville adoptere dyrene og gi dem et nytt hjem – men de trengte ikke lete lenge.

Pilot Prebish ble nemlig den første, og han valgte å adoptere den lille kattungen Avery på fire måneder.

Det var det en helt spesiell grunn til:

– Jeg likte hennes entusiasme og energi. Hun hadde en personlighet som fanget oppmerksomheten min, sier Prebish, som ble sjarmert av det lille pelsdyret.

Ønsker å inspirere andre

Kattungen stakk hodet ut av buret med en gang Prebish åpnet døren, og han var ikke i tvil om at han ønsket å ta henne med hjem.

– Da jeg sa ja til jobben, sa kona mi at jeg kom til å komme hjem med et dyr. Hun trodde det skulle bli en hund, men nå har vi enda en katt i hjemmet vårt, forteller piloten.

Ifølge Good Morning America skal Avery nå bo sammen med Prebish sin familie, katten hans Smalls, og hundene Tahoe og Wrigley i Texas.

 Stephen M. Keller/Southwest Airlines
FIKK HJELP: Det var også flere hunder som fikk hjelp av Greater Good Charities, Lucky Dog Animal Rescue og Southwest Airlines. Foto: Stephen M. Keller/Southwest Airlines

Piloten er takknemlig for at han fikk bidra på en så spesiell flyreise for å hjelpe dyrene.

Nå håper han at adopsjonshistorien hans kan inspirere andre til å adoptere de andre hjemløse dyrene som fortsatt trenger et godt hjem.

– Flere mennesker og dyr går gjennom en vanskelig periode nå. Alle kan hjelpe til, enten det er en donasjon, donasjon av tid, donasjon av ferdigheter eller å adoptere et dyr, sier han til Good Morning America.

Read Entire Article