Mann funnet med stikkskader – døde på sykehus

4 hours ago 5



Politiet leter etter to gjerningsmenn etter at en mann ble funnet kritisk skadet. Nå etterforskes saken som drap.

 Snorre Schjønberg/TV 2
Foto: Snorre Schjønberg/TV 2

Publisert 20.10.2024 01:16

En mann ble funnet kritisk skadet etter en knivstikking i Storgata i Oslo. Han er kjørt til sykehus. Natt til søndag opplyste politiet at mannen er død, og at saken etterforskes som drap. 

Gjerningsmannen er ikke pågrepet, opplyser politiet. Politiet søker etter to personer i forbindelse med hendelsen. De legger til at avdøde er en utenlandsk statsborger i midten av 20-årene. 

Det var politiet selv som kom over den skadede. Storgata ble i en liten periode stengt for all trafikk. 

– Vedkommende er knivstukket og anses som kritisk skadet. Han ble raskt ivaretatt av politi og helse og er kjørt til sykehus, sa politiets innsatsleder Tonje Brandru til pressen like ved åstedet lørdag like etter at han var funnet. 

Det er uklart hva som har skjedd i forkant av at politiet fant den skadede mannen, men politiet søker nå etter to gjerningspersoner som var involvert i hendelsen.

– Det er ingenting som tyder på at det er noen fare for allmennheten, men at dette er en uovernstemmelse mellom personer i et gitt miljø.

Politiet har gjort beslag i et stikkvåpen som de undersøker om kan knyttes til hendelsen, skriver politiet i sin presselogg. 

Read Entire Article