Mandag 23. september: Dette har skjedd i natt

3 hours ago 2



mandag 23. september kl. 05:59
 Helge Mikalsen / VG Foto: Helge Mikalsen / VG
  • En taxisjåfør og en passasjer begynte å slåss midt i veien i Vålerengatunnelen i Oslo, noe som førte til at den ubemannede bilen trillet inn i tunnelveggen. Ingen er alvorlig skadet, men hendelsen skapte trafikkproblemer. Politiet undersøker årsaken til slåssingen.
  • Tidligere og nåværende finansministre, Sigbjørn Johnsen og Trygve Slagsvold Vedum, støtter fortsatt oljeleting i Norge til tross for kritikk fra miljøorganisasjoner som Bellona. De argumenterer med at Norge bør være en stabil energileverandør for å bevare industri og arbeidsplasser, og hevder at norsk olje og gass er mer klimavennlig produsert enn mange andre steder. Les hele saken her.
  • Daniel Ricciardo, en stor publikumsfavoritt i Formel 1, ga et emosjonelt intervju etter Singapore Grand Prix, hvor han antydet at hans karriere kan være over. Han har kjørt 257 løp og vunnet åtte ganger.
  • Janet Jackson har beklaget sine uttalelser om Kamala Harris' etniske bakgrunn etter å ha sagt i et intervju at Harris "ikke er svart". Jackson innrømmer at hun baserte seg på feilinformasjon og uttrykker dyp respekt for Harris som en svart og indisk kvinne. Harris, som er født i California, er datter av en indisk mor og en jamaicansk far.
  • En fritidsbåt kjørte på land i høy fart i Kragerø med én person ombord i natt. Føreren fikk blant annet skulderen ut av ledd og ble fraktet til Skien sykehus. Politiet mistenker ruskjøring og har startet etterforskning.
  • Forvalter Olav Chen advarer om at Donald Trump kan bruke "alle virkemidler" mot Europa hvis han vinner det kommende USA-valget, inkludert handelspolitikk og sikkerhetspolitikk som forhandlingskort. Chen mener også at en grønn handelskrig er undervurdert og frykter at Europa kan bli utkonkurrert av subsidiert amerikansk industri.

Relaterte emner

Read Entire Article