Legenden Jamie Carragher hyller Haaland – men helt overbevist er han ikke

1 month ago 19



Premier League-historiens beste sesongstart til tross: Premier League-legenden Jamie Carragher vil fortsatt ha mer fra Erling Braut Haaland (24).

 Her har Jamie Carragher nettopp fortært en svinesnitsel i Wolverhamptons presserom. TV-eksperten har fortid som stopper i Liverpool, og er blant de mest kjente fotballpersonlighetene i landet. Foto: Jens Friberg
  • Jens Friberg, VG

    Jens Friberg, VG

Publisert: 15.09.2024 17:19

– Han er den beste målscoreren vi noensinne har sett i Premier League. Ingen tvil, innleder Jamie Carragher da VG spør ham om å beskrive Haalands rekordsterkerekordsterkeMed ni mål på fire kamper, har han nå den beste sesongstarten noensinne i Premier League. Wayne Rooney scoret åtte mål på de fire første kampene i 2011/12-sesongen. sesongstart – med ni mål på fire kamper.

Før var han stopper i Premier League, nå er han en av Englands mest profilerte eksperter og jobber for blant andre Sky Sports og TNT.

VG treffer på ham i presserommet på Molineux, i forkant av Wolverhamptons hjemmekamp mot Newcastle.

 Jamie Carragher er blant de mest profilerte ekspertene på engelsk TV. Han figurerer jevnlig på Sky Sports og CBS Sports i forbindelse med Premier League og Champions League. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB

I Haalands første Premier League-sesong, kom Carragher med ganske kraftig kritikk retning nordmannen.

Da gikk han langt i å antyde at Manchester City var et bedre lag uten ham, at det ikke var en spesielt god match.

VG konfronterte ham med disse uttalelsene rett før Haaland slo scoringsrekorden i debutsesongen.

Se Haalands to mål lørdag:

Og selv om Carragher sammenligner tallene til Haaland med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, er han fortsatt ikke hundre prosent overbevist.

– Han får en god del kritikk i de store kampene, og det synes jeg er en legitim kritikk. Det er det eneste du kan sette spørsmålstegn ved: Er han på sitt beste i de store kampene? spør Carragher retorisk.

Forrige sesong fikk nordmannen flengende kritikk fra Carraghers ekspertkollega Roy Keane i en avgjørende del av sesongen.

Spesielt Haalands banespill ble snakket til å være like bra som en spiller i League Two – nivå fire i England.

Nå er det altså nordmannens egenskap som «big game playerbig game playerEt begrep som omtaler de spillerne som klarer å levere i de aller største og viktigste kampene.» som går under lupen til «Carra».

– Folk og TV-eksperter utfordrer deg alltid, og vil se forbedringer hele tiden. Det er et område han kan forbedre seg denne sesongen, å i større grad være den avgjørende mannen i de store kampene, sier Carragher.

Flere trekker frem hvordan Haaland er mer involvert Flere trekker frem hvordan Haaland er mer involvertBåde City-manager Pep Guardiola og stopper Manuel Akanji har trukket fram dette i det siste. i banespillet så langt denne sesongen. Ser du det samme?

– Jeg har ikke sett så mye endring. Han har fortsatt få berøringer, men han scorer mål og da går det fint. Men hvis han ikke scorer i de store kampene, som mot Real Madrid forrige sesongsom mot Real Madrid forrige sesongHaaland gikk målløs av banen i begge oppgjørene, og fikk kritikk for å være lite involvert. Real Madrid gikk videre etter straffespark. ... det er hans neste utfordring, sier Carragher.

De kommende dagene tilbyr et par muligheter for Haaland til å overbevise Carragher. Onsdag klokken 20 kommer Inter på besøk i Champions League, mens hovedrival Arsenal i tittelracet gjester Manchester søndag 22. september.

Haaland scoret to nye mål mot Brentford lørdag ettermiddag, og i England er tallene hans så gode at de nesten er blitt en vits.

– Jeg forventet at han skulle scoret hattrick, spøkte Pep Guardiola til Sky Sports.

– Jeg er gretten fordi han ikke scoret tre, vitset han så til BBC.

– Han har ni mål, men du ser også at han har 20 skudd. Han må gjøre det bedre, sa tidenes Premier League-toppscorer Alan Shearer i «Match of the Day» på BBC.

Read Entire Article