Kane sendte Bayern til kvartfinale i Champions League

1 month ago 26

(Bayern München-Lazio 3–0, 3–1 sammenlagt) Harry Kane (30) fortsetter å pøse inn mål for Bayern München.

1 av 4Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP / NTB

Publisert: 05.03.2024 22:52

Han er den engelske landslagshistoriens mestscorende spiller. Nå er Kane også giftigst i årets Champions League-sesong - sammen med PSGs Kylian Mbappé (25). Spissene har begge seks fulltreffere. Det er én mer enn Erling Braut Haaland (23), som onsdag møter FC København i Manchester.

Tirsdag bidro to nye Kane-mål til at tyske Bayern snudde 0–1-tapet for Lazio for tre uker siden til sammenlagtseier i 8-delsfinalens returoppgjør på Allianz Arena.

14. mars er laget fra München dermed i bollen med lag som blir trukket til kvartfinale i Europas gjeveste klubbturnering.

• Fikk du med deg denne utrolige scoringen fra Harry Kane?

I tysk Bundesliga er mesterlaget 10 poeng bak Bayer Leverkusen. Rekken på 11 strake seriemesterskap ligger an til å bli brutt. Trener Thomas Tuchel (50) har allerede fått beskjed om at han er ferdig til sommeren uavhengig av hva som skjer.

Seieren i Champions League var samtidig en etterlengtet opptur.

Etter 39 nervøse minutter headet Kane inn 1–0. På overtid i første omgang økte Thomas Müller (34) til 2–0. Deretter scoret Kane sitt andre for kvelden, og 33. totalt etter overgangen fra Tottenham sist sommer, etter en retur fra Lazio-keeper Ivan Provedel (29).