Ingen pågrepet etter knivstikking på Karl Johan i Oslo sentrum

1 month ago 17



Ingen var pågrepet natt til søndag etter at en tenåring ble alvorlig skadet i en knivstikking i Karl Johans gate i Oslo sentrum. Noen timer senere ble det meldt om en ny knivstikking på Grorud.

1 av 4Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB

Publisert: 01.09.2024 06:58

– Vi har en viss formening om hvem som har stått bak, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 3.30.

Hendelsen fant sted i nærheten av Oslo domkirke rundt midnatt.

– Vi mottok like etter midnatt melding om at en person hadde blitt knivstukket på Karl Johan i Oslo. Han betegnes som alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, sa han rett etter midnatt.

Hammervold forteller NTB at den fornærmede er en mann i slutten av tenårene.

Politiet var lenge i området med flere patruljer for å kartlegge hva som hadde skjedd. De jobbet blant annet med innhenting av vitneopplysninger, samt søk med både mennesker og hund.

– Det er en lørdagskveld på Karl Johan, så det sier seg selv at det er mange folk i området. Det er mange som kan ha sett noe, sa Hammervold.

Politiet gjorde ingen beslag i området.


Ved 04.45-tiden rykket nødetatene til Grorud T-banestasjon etter melding om en ny knivstikking. Der var det en mann i 30-årene som var knivstukket.

– Den fornærmede har det som virker som mindre alvorlige skader. Det er i hvert fall ingenting som tilsier at det er kritisk, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB.

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, men det pågår søk etter gjerningspersonen.

– Det var personer i området som hadde fått hendelsen med seg, som ringte inn til oss, sier han.

Read Entire Article