Ikonisk tegneserie­burger blir ekte

1 month ago 20



Mange husker nok denne fra den ikoniske barneserien – etter 25 år kan du kanskje endelig smake den.

 Atsushi Tada / Adobe Stock
RYKTER: Den berømte «Krabby Patty» burgeren fra Svampebob kan snart bli ekte. Foto: Atsushi Tada / Adobe Stock

Publisert 04.09.2024 11:54

«Svampebob Firkant» gikk for første gang på TV-en i 1999 og etter det har eventyret til den hardtarbeidende svampen bare fortsatte gjennom filmer og serier. 

Men en ting har for all evighet vært skjult, den hemmelige formelen til den ikoniske «Krabby Patty» som ofte dukker opp i serien. Dette har ledet til at folk har lurt på hva den egentlig smaker? 

Ifølge rykter er det ikke lenge til man kanskje kan smake den. Den amerikanske avisen New York Post melder at Wendy's planlegger å introdusere en «Krabby Patty»-meny, basert på den ikoniske burgeren. 

 Skjerdump fra X
MENYEN: Lekket bilde fra Wendy´s som viser hva menyen kommer til å innholde Foto: Skjerdump fra X

Lanseringen skal angivelig skje 8. oktober for å markere seriens 25-årsjubileum.

Dette får man

Ifølge det som skal være en lekket intern plakat fra Wendy's, vil menyen inkludere en premium cheeseburger med ferskt storfekjøtt, grønnsaker og en hemmelig «Krabby Patty»-saus.

Det hjelper for så vidt ikke fans av serien med å løse mysteriet om hva den hemmelige formelen egentlig er, men de kan skylle ned sorgen med «Ananas under sjøen»-milkshaken, som er en referanse til Svampebobs bosted i serien.

Ulike tilbakemeldinger

Nyheten har blitt tatt med blandet reaksjoner, skriver New York Post. Mens det er mange fans som gleder seg veldig mye, er det en del som tenker at dette bare er et rent PR-stunt fra hurtigmatkjeden.

Wendy's har foreløpig vært tilbakeholdne med å bekrefte planene, men en talsperson har uttalt seg til New York Post om at de alltid ser etter muligheter til å introdusere nye menyer inspirert av kundenes ønsker.

Nå er det bare å vente og se om restauranten klarer å gjenskape nostalgien og magien til den hemmelighetsfylte «Krabby Patty»-burgeren  som seere har ventet på i et kvart århundre! 

Read Entire Article