Harris har sagt ja til ny debatt: – Håper Trump blir med

3 hours ago 6



 Alex Brandon / AP / NTBHANDSHAKE: Donald Trump og Kamala Harris før debatten de hadde 10. september i år. Foto: Alex Brandon / AP / NTB

CNN vil holde en ny presidentdebatt i oktober – hvis Trump sier ja.

lørdag 21. september kl. 19:00

– Jeg vil gledelig akseptere en ny presidentdebatt 23. oktober, skriver Kamala Harris på X.

– Jeg håper Donald Trump blir med meg, avslutter hun.

Trump skrev på hans eget sosiale medium i forrige uke at det ikke blir noen ny debatt. Han og Harris møttes 10. september i en debatt på ABC News, og meningsmålinger viste at de fleste synes Harris gjorde det best.

Eksperter har sagt til VG at Trumps beslutning om å si nei til nye debatter kan være en taktikk for å unngå flere dårlige prestasjoner.

– Donald Trump burde ikke ha noe problem med å gå med på denne debatten. Det er det samme formatet og oppsettet som CNN-debatten har deltok i og hevdet han hadde vunnet i juni, skriver Jen O'Malley Dillon, sjef for Harris-kampanjen, i en uttalelse.

Han viser til debatten Trump hadde mot Joe Biden i slutten av juni, som Biden ble slaktet for. Rundt en måned senere, som også inkluderte flere svake offentlige opptredener for Biden, valgte han å trekke seg som demokratenes presidentkandidat.

Trump hadde en god ledelse over Biden i de nasjonale meningsmålingene da han droppet ut, men etter at Harris har tatt over stafettpinnen til demokratene er det hun som har hatt et lite overtak.

USA-valget

Read Entire Article