Haaland nektet å møte pressen – beklaget stortapet på Instagram

3 hours ago 3



Norges kaptein Erling Braut Haaland gikk rett forbi pressekorpset uten å si et eneste ord etter søndagens stortap mot Østerrike søndag.

Erling Braut Haaland fikk det tøft mot Østerrike. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Norge fikk juling i Linz da Østerrike knuste det norske landslaget 5-1 i nasjonsligaen. Det var Norges største tap på sju år.

Erling Braut Haaland, som var kaptein fra start for andre gang i karrieren, ønsket ikke å snakke med de norske journalistene. Han holdt blikket stramt rett fram og gikk rett i bussen.

Deretter kom meldingen på Instagram :

«Sorry adle samen! Alt for dårligt frå mi sia... I november går me for 6 poeng!» skrev Manchester City-stjernen.

Haaland har hatt for vane å gå rett forbi journalistene i intervjusonen etter kampene. På grunn av Martin Ødegaards skadefravær har Haaland vært kaptein mot Slovenia og Østerrike. Før oppgjørene åpnet han for å svare mer for seg.

– Vi får se om noen vil stille meg noen interessante spørsmål, så skal jeg gjerne stoppe, sa Haaland til NTB.

Etter at Jørgen Juves målrekord ble tatt mot Slovenia, stilte han opp i intervjusonen. Idet klokken nærmet seg midnatt i Linz, ønsket han ikke å forklare hvorfor ting ble som det ble.

Haaland forsvares av Berge.

– Det har han full rett i. Det er skuffelse å kjenne på nå. Vi som lag der inne står i medgang og motgang uansett, og det viktigste er at vi er samlet. Sånn er det, sa Berge til VG og NTB.

Haaland sendte ballen i stolpen i innledningen av kampen. Like etter sendte Marko Arnautovic Østerrike i føringen via tverrliggeren. Alexander Sørloth sørget for 1-1 før det raknet totalt etter hvilen.

Read Entire Article