Gladmelding til alle 90-talls barn

1 day ago 4



En ny film av «Snørrunger» er på vei.

 Courtesy Everett Collection
«SNØRRUNGER:» Snart blir det et gledelig gjensyn med Tommy, Chuckie, Phil, Lil og Angelica i «Snørrunger». Foto: Courtesy Everett Collection

Publisert 04.10.2024 11:10

De fleste som var barn på 90-tallet, husker nok godt karakterene Tommy, Chuckie, Angelica og tvillingene Phil og Lil fra lekegrinden i tegneserien «Snørrunger», også kjent som «Rugrats».

For ikke å glemme Tommys bestefar, pappa Stu, mamma Didi og etter hvert lillebror Dil.

Nå kan alle 90-talls barn glede seg litt ekstra: en ny «Snørrunger»-film er nemlig på vei. Det melder «Good Morning America».

Halvanimert film

Ifølge det amerikanske programmet, blir «Nickelodeon»-klassikeren nå en såkalt «live action hybrid»-film. Det vil si at noen deler av filmen er animert, og noen deler er ekte.

De skriver at det er Paramount Pictures som utvikler filmen, og Jason Moore er regissør. Tidligere har han blant annet vært regissør for «Pitch Perfect».

Filmen er registrert som «under arbeid» på den kjente filmsiden IMDb, hvor det står følgende om filmens handling:

«En gruppe småbarn – Tommy, Chuckie, Phil og Lil – opplever hverdagsbegivenheter som blir til store eventyr fra deres perspektiv, og viser frem den fantasifulle verdenen til små barn.»

Ingen premieredato

Det er ikke registrert noen utgivelsesdato for filmen, ei heller hvilke skuespillere som skal bidra.

Tittelen for filmen er heller ikke klar enda, ifølge filmsiden.

«Snørrunger», som heter «Rugrats» på engelsk, gikk på TV fra 1991 til 2004, og det er Arlene Klasky, Gábor Csupó og Paul Germain som står bak tegneserien.

I 2021 ble det laget en nyere animasjonsserie av «Snørrunger», og det finnes i tillegg tre animasjonsfilmer om karakterene:

«The Rugrats Movie» fra 1998, «Rugrats in Paris: The Movie» fra 2000 og «Rugrats Go Wild» fra 2003.

Read Entire Article