– Funn tyder på at det er løsnet flere skudd

1 month ago 21



Politiet i Oslo rykket ut etter at flere meldte inn smell på Mortensrud. Et område er sperret av og politiet sier de har gjort funn.

 Fredrik Varfjell / NTB
SKUDD: Politiet er på Mortensrud med flere enheter etter flere meldinger om smell. Der har det med stor sikkerhet vært løsnet flere skudd.  Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Publisert 09.09.2024 02:48 Sist oppdatert 6 minutter siden

– Vi er på Mortensrud med flere enheter etter flere meldinger om smell. Våre undersøkelser har medført funn på stedet, opplyser operasjonsleder Eirik Sannes like.

Han sier de kan fastslå med stor sikkerhet at det er løsnet flere skudd i området, men utover det er operasjonslederen knapp med opplysningene på dette tidspunktet. 

Politiet ble kontaktet om skuddene like før midnatt søndag.

– Vi sitter med noen kort på hånden her, men vi er tilbakeholdne med informasjon på dette tidspunktet. Det er et aktivt oppdrag, sier Sannes til TV 2. 

Også natt til mandag rykket politiet ut etter at flere hadde ringt inn og meldt om at de hadde hørt skyting. Da pågikk søket fra omkring klokken to til nærmere halv fem i området rundt Furuset. 

Nå er det andre natt på rad at dere har blitt kontaktet av flere som har hørt skudd. Hva vil dere si til personer som bor i området?

– Det er ingenting som tyder på at det er tilfeldigheter. Men hvilke miljøer politiet knytter det til ønsker jeg ikke å kommentere, sier Sannes. 

– Vi gjennomfører etterforskningsarbeid og andre etterforskningstiltak på stedet, opplyser han. 

Read Entire Article