Fikk avføring flyvende inn vinduet

6 days ago 12



– Det er bokstavelig talt skikkelig drittarbeid å plukke opp bæsj på vors, sier Maren Bjone.

Publisert 30.09.2024 23:15 Sist oppdatert 12 minutter siden

Lørdag fikk Maren Bjone og vennegjengen en skikkelig bedriten overraskelse.

Mens gjengen satt og koste seg på vorspiel i en leilighet på Majorstua i Oslo kom det plutselig noe flyvende inn vinduet.

– Det var ikke noe hæla i taket, det var helt rolig, vi satt og pratet, og så er det noen som reagerer på at noe kom flyvende inn vinduet, sier Bjone.

Avisa Oslo omtalte saken først.

– Skjønner at det er menneskebæsj

På gulvet lå det plutselig en pappkopp og noe delvis flytende.

– Så snur vi oss og oppdager at det ligger noe sølt ut på gulvet.

Først trodde Bjone og vennegjengen at det var snakk om en smoothie som var blitt kastet fordi det lå i en McDonalds-kopp.

– Men ganske raskt lukter det bokstavelig talt bæsj. Vi skjønte at det var menneskebæsj fordi vi er en del som jobber i helsevesenet, og vi kan forskjellen på menneskebæsj og hundebæsj, sier Bjone.

Hele hendelsen er dokumentert og lagt ut på Bjones Tiktok-konto. I skrivende stund har videoen 41.400 visninger, 1300 likerklikk og 44 kommentarer. 102 personer har også lagret videoen som en favoritt.

– Drittarbeid

Bjone forteller at de har fått selve hendelsen på video fordi noen tilfeldigvis filmet akkurat i øyeblikket.

Men hvem som utførte handlingen vet hun ikke.

– Da vi oppdaget at det var menneskebæsj, så løp jeg bort til vinduet og prøvde å filme, men da hadde de som har gjort det allerede løpt, så jeg så ingen, sier Bjone.

 – Har dere vurdert å kontakte politiet?

– Vi har snakket om at man kanskje burde det, men samtidig så har vi ingen bevis på hvem det er, så det er jo et spørsmål om hvor langt man egentlig kommer med det.

Selv om Bjone er lattermild når hun forteller om den absurde episoden til TV 2, så legger hun ikke skjul på at det var en kjip opplevelse.

– Det er bokstavelig talt skikkelig drittarbeid å plukke opp bæsj på vors.

Read Entire Article