Drapet i Drangedal: Etterlyser mann på sparkesykkel

2 hours ago 6



Grunnen til at politiet nå går ut og etterlyser mannen er på bakgrunn av vitneobservasjoner.

 Atle Storemyr Foto: Atle Storemyr
Mandag 28. oktober kl. 12:56

Politiet skriver i en pressemelding at de ønsker å komme i kontakt med en voksen mann med sparkesykkel som skal ha vært på fylkesveg 256 ved Coop i sentrum av Neslandsvatn lørdag 19. oktober mellom klokken 10.00 og klokken 12.00.

Politiinspektør Odd Skei Kostveit sier grunnen til at de nå går ut og etterlyser mannen er på bakgrunn av vitneobservasjoner.

Bilde av Odd Skei KostveitOdd Skei Kostveit

Politiinspektør

Det var lørdag 19. oktober at en kvinne i 50-årene ble funnet død i Drangedal. Kvinnen ble funnet utendørs. Kort tid senere ble en mann i 40-årene pågrepet. Mannen skal selv ha ringt til politiet.

Mannen ble først siktet for å ha forlatt den nå avdøde kvinnen i hjelpeløs tilstand, men siktelsen ble endret til drap, onsdag forrige uke. Han og kvinnen hadde en kjærlighetsrelasjon, ifølge forsvarer Tolleff Skobba.

 Atle StoremyrPolitiet har gjort beslag på flere steder. Her er døren til siktede forseglet. Foto: Atle Storemyr

Den foreløpige obduksjonsrapporten taler for at hun ble utsatt for vold, og at hun døde som følge av volden, ifølge politiet.

 Atle StoremyrKvinnen ble funnet i dette området på lørdag. Foto: Atle Storemyr

Personer som har sett eller oppholdt seg i det aktuelle området kan komme i kontakt med politiet på telefon 47 69 62 00. Telefonen er bemannet døgnet rundt.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article