Blick: Furrer lå død i halvannen time før hun ble funnet

1 day ago 6



Trolig så ingen dødsulykken der Muriel Furrer (18) mistet livet under sykkel-VM i Sveits, skriver avisen Blick.

Muriel Furrer, sykkeltalentet fra Sveits som døde. Foto: Ennio Leanza / AP / NTB

Publisert: 04.10.2024 14:12 | Oppdatert: 04.10.2024 14:27

En uke etter at den 18 år gamle syklisten Muriel Furrer omkom under VM i Zürich, er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål rundt ulykken. Nye undersøkelser gjort av den sveitsiske avisen Blick tyder imidlertid på at ingen faktisk så selve fallet. Hun skal ha blitt liggende i halvannen time før noen fant hun.

Blick har snakket med flere personer som var til stede under U19-rittet, inkludert en syklist som lå bak Furrer. Ifølge avisen skal denne syklisten ha sett at Furrer kjørte av veien, men ikke selve fallet.

– Ved så vanskelige værforhold må man konsentrere seg fullt og helt om seg selv og passe på at man ikke selv havner i en ulykke. Derfor kan det godt hende at man ser noe i øyekroken, men ikke tillegger det noen betydning i øyeblikket, sier en vakt som var i nærheten av ulykkesstedet til Blick.

En hundelufter som ofte går tur i området forteller til avisen at det bare er to-tre steder på hele nedkjøringen på stedet, hvor man kan kjøre av veien og ramle ned i skogen slik at det er vanskelig å se.

– At det skjedde med Muriel på akkurat et av disse stedene, er rett og slett et forferdelig sammentreff, sier hundelufteren.

Blick skriver at verken arrangøren eller Swiss Cycling hadde tilgang til live-data fra syklistene under VM-rittene. Derfor tok det lang tid før noen oppdaget at noe var galt.

Ulykkesstedet i skogen over Küsnacht i Zürich har nå blitt et minnested, med lys, bilder, blomster og en julekule til minne om det unge sykkeltalentet som død.

Read Entire Article