Bisarr offsidescoring da Joao Pedro senket Manchester United

1 month ago 18

(Brighton – Manchester United 2–1) Forrige ukes helt Joshua Zirkzee var maks uheldig da han skled inn i offside og ødela Alejandro Garnachos scoring. Så scoret Joao Pedro på overtid.

• Christian Dehlie Lokøy, VG

Christian Dehlie Lokøy, VG

Publisert: 24.08.2024 15:26

For på stillingen 1–1 serverte Bruno Fernandes Alejandro Garnacho som med mer eller mindre åpent mål skulle sende Manchester United i føringen.

Det var bare et problem. Skliende inn mot mål kom en offsideplassert Joshua Zirkzee, og i det søkkvåte og raske gresset i Brighton klarte han ikke å unngå å være nær ballen med kneet før den passerte målstreken.

Dermed ble det som så ut som et sikkert ledermål annullert av VAR.

Her ligger Joshua Zirkzee i veien og ødelegger en scoring. Foto: Gareth Fuller / Pa Photos / NTB

Dermed ble nederlenderen, som var helten i serieåpningen mot Fulham, en liten syndebukk. For på overtid headet Joao Pedro inn seiersmålet fire og et halvt minutt på overtid.

– Det er enda et billig mål å slippe inn, sa Manchester United-stopper Phil Jones på BBCs radiosending.

Amad Diallo utlignet for Manchester United i andre omgang. Han dro seg lekkert inn fra høyrekanten og skjøt med venstrefoten, via van Hecke, og inn bak en utspilt Steele.

Se scoringen i videovinduet øverst!

I første omgang sendte den gamle Manchester United-spissen Danny Welbeck hjemmelaget i ledelsen. Spissen som scoret 29 mål på 142 kamper for de røde djevlene skled inn et innlegg fra Kaoru Mitoma etter drøye halvtimen.