Beckham-paret kjøper luksusbolig i Miami for svimlende sum

1 day ago 4



«Beckingham Palace» har blant annet ni soverom, eget spa og kinosal.

Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / NTB
  • Sindre Espe, VG

    Sindre Espe, VG

Publisert: 04.10.2024 15:56

David og Victoria Beckham er i ferd med å utvide sin eiendomsportefølje med et nytt luksushus i Miami, ifølge eiendomsmagasinet The Real Deal. Strandhuset skal ha en prisantydning på den svimlende summen av 80 millioner dollar – tilsvarende 842 millioner norske kroner, etter dagens kurs.

«Beckingham Palace» blir boligen kalt. Strandhuset ligger i det eksklusive nabolaget North Bay Road i Miami Beach. Boligen ble bygget i 2018 og har en grunnflate på 1325 kvadratmeter.

Beckham-paret under en fotballkamp i august. Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / NTB

I sitt nye nabolag har stjerner som supermodell Cindy Crawford og musikerne Phil Collins, Shakira og Barry Gibb også boliger.

Ifølge The Real Deal byr eiendommen på ni soverom, ni bad, et eget spa-område og et enormt kjøkken. I tillegg har huset kinosal, treningsrom, utekjøkken, svømmebasseng og takterrasse.

Og ikke minst en 37 meter lang strandlinje ut mot Biscayne BayBiscayne BayEn lagune på østkysten av Florida i USA..

David Beckham er medeier og president i fotballklubben Inter Miami, hvor han blant annet har den tidligere Barcelona-kvartetten Lionel Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets og Jordi Alba i stallen.

Beckham-paret eier allerede en leilighet i skyskraperen One Thousand Museum i Miami, som de kjøpte for 208 millioner kroner i 2020, skriver The Real Deal.

Nylig investerte Erling Braut Haaland i sin andre eiendom i Marbella. Her kan du bli på «innsiden» av Haalands villa:

Read Entire Article