Arsenal vant i vilt overtidsdrama

1 week ago 5



(Arsenal – Leicester 4–2) Et selvmål av Wilfred Ndidi ble redningen for Arsenal da Mads Hermansen sto som en levende vegg mellom Leicester-stengene.

Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB
  • Håkon Brandsnes, VG

    Håkon Brandsnes, VG

Publisert: 28.09.2024 18:04 | Oppdatert: 28.09.2024 18:20

Arsenal ledet nemlig 2–0 etter en maktdemonstrasjon i førsteomgang, men så våknet Leicester etter hvilen.

  • I det 47. minutt raget James Justin høyest på en corner. Headingen gikk via Kai Havertz og i mål. Arsenal-keeper David Raya var helt utspilt.

Så kom dagens perle – også den signert Justin - like etter timen spilt.

  • Wilfred Ndidi svingte inn et innlegg fra venstre. I boksen sto Justin umarkert. Fra cirka 13–14 meter banket han til på volley med voldsom kraft, via innsiden av stolpen og i mål.

Se kunstmålet her:

Dermed sto det 2–2, selv om Arsenal totaldominerte og knapt hadde sluppet til noen sjanser. I den andre enden disket Leicester-keeper Mads Hermansen opp med hele 13 redninger i kampen, noe som er mest i Premier League siden 2017.

Men fem minutter på overtid kom scoringen.

  • En corner landet i føttene på Leandro Trossard på bakerste stolpe. Belgieren slo ballen tilbake inn i feltet og i boksen rotet en uheldig Wilfred Ndidi ballen inn i eget nett.

Langt ut på overtiden fastsatte Kai Havertz sluttresultatet til 4–2 da et desperat Leicester jaktet 3–3-scoringen. Gabriel Martinelli og Leandro Trossard scoret kampens to første mål.

Cole Palmer vartet også opp med målfest:

Scoringen gjør at Arsenal i likhet med serieleder Manchester City står med 14 poeng etter seks serierunder i Premier League.

Liverpool møter Wolverhampton senere i kveld og kan overta tabelltopp ved seier.

Leicester ligger på 16. plass og har fortsatt ikke vunnet i serien (0–3–3).

Read Entire Article