Slutt for «Den tynne blå linjen»

1 week ago 6


 Johan Nilsson/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBSENTRAL: Amanda Jansson spiller politikvinnen Sara. Foto: Johan Nilsson/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Den populære, svenske politiserien legges ned.

torsdag 26. september kl. 10:34

– Hver serie har en begynnelse, et mellomparti og en slutt. Nå har vi nådd slutten for denne, sier Kristian Hoberstorfer (59), produsent i SVT, til Aftonbladet.

Dramaserien, som handler om politikvinnen Sara og og hennes kolleger i Malmö, sendes på NRK. Men sesong tre, som har premiere fredag, blir altså den siste.

Serieskaper Cilla Jackert (56) presiserer overfor samme avis at det er SVT som har tatt beslutningen.

– Jeg skal ordlegge meg diplomatisk på følgende måte: Dette er serien og karakterene jeg har jobbet lengst med. Egentlig i ti år, helt siden 2014, men på heltid siden 2018. Nå skal det faktisk bli ganske deilig å gi plass til nye fantasifigurer i hodet mitt.

Hva tenker du?Hva synes du om at «Den tynne blå linjen» legges ned?aDet er kjempetristbAbsolutt på tidecJeg har ikke sett serien, så jeg bryr meg ikke

Hoberstorfer forklarer på vegne av SVT at kanalen nå ønsker å bruke budsjettet på noe annet.

– Som selskap må vi iblant prioritere for å satse på nye prosjekter. Nå er tiden moden for det.

Amanda Jansson (33), som spiller Sara, har ikke kommentert saken. Hun har fått sitt store gjennombrudd nettopp gjennom denne serien.

«Den tynne blå linjen (Tunna blå linjen)» har høstet massiv ros fra anmeldere. VG ga terningkast 5 da den hadde premiere på NRK i januar 2021.

I sesong tre er det det narkotika som står i sentrum.

På rollelisten står også Oscar Töringe (40), Per Lasson (53) og Gizem Kling Erdogan (36).

Flere TV-nyheter på VGTV:

Read Entire Article