Sabrina Carpenter om sexy-refs: – Styr unna

6 hours ago 6


Popstjernen (25) har ett råd til folk som sliter med å fordøye hennes sexy image.

 Doug Peters / Pa Photos / NTBPOPKOMET: Sabrina Carpenter, her på MTV Video Music Awards i New York i forrige måned. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
lørdag 5. oktober kl. 19:10

Amerikanske Sabrina Carpenter har gått fra å være en relativt ukjent barneskuespiller hos Disney til å bli en av verdens største popstjerner på rekordtid.

Låten «Espresso» ble en av sommerens største hits og har passert én milliard avspillinger på Spotify siden lanseringen i april.

August-albumet «Short n' Sweet» føk rett til topps i USA og ble det tredje største albumslippet i 2024, kun slått av Beyoncé (43) og Taylor Swift (34).

Les også: Sabrina Carpenter slår Ariana Grandes rekord

Ikke minst fikk Carpenter varme opp for Swift på flere av hennes «Eras»-konserter.

– Det var så mange ting jeg drømte om å gjøre som liten jente, som jeg fikk gjøre i år. Det føltes som kule, små øyeblikk på bucket-listen for mitt yngre jeg, sier Carpenter i et stort intervju med Time.

Men – berømmelsen har sin pris. For med den kommer også kritikken fra dem som ikke liker det de ser og hører.

Carpenter sier at hun absolutt får dosen sin med refs for at hun er for sexy og dristig – både på scenen og i musikkvideoer.

Fikk du med deg dette stuntet? Artikkelen fortsetter under:

25-åringen innrømmer at det går inn på henne at hun får kritikk for ting som «andre kan gjøre uten å bli pirket på samme måte».

Popstjernen sammenligner det hun nå går gjennom, med det Britney Spears (42) og Christina Aguilera (43) gjorde da de gikk fra Disney-barnestjerner til popartister for over 20 år siden.

Men i dag finnes sosiale medier, og der er det lite filter.

 SUZANNE PLUNKETT / AP / NTBFORGJENGERE: Britney Spears og Christina Aguilera på MTV Video Music Awards i New York i 2000. Foto: SUZANNE PLUNKETT / AP / NTB

– Til alle som har sterke meninger om mine sexy kostymer, sier jeg bare: Styr unna konsertene mine. Det er greit, sier Carpenter.

Hun forklarer venner prøver å trøste henne med at det bare er hun selv som får med seg kritikken, og at ingen andre biter seg merke i den.

– Men det er synd at det i det hele tatt er noe å kritisere, for sannheten er at det er det aller skumleste i hele verden – å gå opp på en scene foran så mange mennesker og måtte opptre som om det er ingenting.

 Santiago Mejia / AP / NTBSabrina Carpenter på scenen i San Francisco i august. Foto: Santiago Mejia / AP / NTB

Carpenter startet karrieren som 9-åring ved å legge ut videoer av seg selv syngende på YouTube. Som 13-åring fikk hun en rolle i Disney-serien «Girl Meets World», men hun understreker overfor Time at hun signerte med sitt første plateselskap allerede som 12-åring.

– Jeg var veldig heldig, sier hun.

Les også: Plateanmeldelse: Sabrina Carpenter – «Short n’ Sweet»: Popsnekker på høyt nivå

I disse dager er Carpenter på veiene med egen, utsolgt turné med 33 datoer. Og huh nyter det.

– Jeg ser ut på publikum hver kveld for å sjekke om alle virkelig er der for å høre sangene mine.

Carpenter har nylig samarbeidet med Christina Aguilera på en ny versjon av 1999-låten «What a Girl Wants».

 Doug Peters / Pa Photos / NTBFoto: Doug Peters / Pa Photos / NTB

Les også: Nancy Cartwright om Sabrina Carpenter: – Ryktene er sanne

Read Entire Article