Netflix dropper ny sesong av «Kaos»

2 hours ago 4


  Netflix / KAOS_Day1_220727_Ep03_Stills_DanielEscale_0160. ARWJeff Goldblum spiller hovedrollen som paranoid gresk gud i «Kaos». Foto: Netflix / KAOS_Day1_220727_Ep03_Stills_DanielEscale_0160. ARW

Det ble hit, men ikke lenger for den gresk mytologiske komiserien med Jeff Goldblum i hovedrollen.

tirsdag 8. oktober kl. 21:38

«Kaos», som hadde premiere i august i år, har ikke blitt fornyet for sesong to, melder Deadline.

Det bekrefter Aurora Perrineau, som spiller «Riddy» i serien, i et Instagram-innlegg.

– Vel... dette gjør vondt. Jeg synes det er vanskelig å forklare hva jeg føler, men jeg skal prøve, starter Perrineau innlegget.

 Aaron Chown / Pa Photos / NTBSkuespilleren under seriens permierefest i August. Foto: Aaron Chown / Pa Photos / NTB

– Jeg kan ikke tro at jeg fikk gjøre dette med dere alle sammen. Vi skapte noe rart, mørkt, hysterisk morsomt, forstyrret og helt tragisk – noe fullstendig menneskelig, skriver skuespilleren videre i hyllesten til serien og hennes medskuespillere.

– Jeg ville elske å gjøre mer

Netflix’ beslutning om å kansellere serien kommer etter at serieskaper Charlie Covell uttalte i et intervju at det «definitivt ville komme mer» av serien.

– Min drøm er tre sesonger. Jeg har mange idéer og en sterk følelse av hva jeg vil gjøre med dem, sa han til Cosmopolitan UK forrige måned.

– Det er definitivt mer i vente. Jeg ønsket ikke å avslutte med en total cliffhanger, fortsatte Covell med en bemerkning om sesongens åpne slutt.

 Ian West / Pa Photos / NTBSerieskaper Charlie Covell fotografert på rød løper under Writers Guild-prisen i 2019. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB

«Kaos» ble først bestilt av Netflix i 2018 og er skapt av Charlie Covell, kjent fra serien «The End of The F***ing World».

Komiserien er basert på et gresk mytologisk univers, med komikeren Jeff Goldblum i front.

Han spiller rollen som den greske guden «Zevs», som begynner å frykte at regjeringstiden hans er over når han oppdager en rynke i pannen.

Fansen reagerer

Tross den korte levetiden, har «Kaos» rukket å opparbeide seg gode anmelderser, ivrige seere og en rating på 7,5/10 hos IMDB og 76 prosent på Rotten Tomatoes.

At det hele nå er over, har vekket sterke reaksjoner hos fansen. I sosiale medier raser flere, og enkelte har til og med sagt opp Netflix-abonnementet sitt i protest.

– Det er så idiotisk av Netflix å kansellere en serie som var planlagt i tre sesonger. Få tilbake #Kaos og slutt å kansellere de skeive seriene deres @Netflix, skriver en bruker på X.

– Vel, hadet bra @Netflix, dere fortsetter å kansellere favorittseriene mine, og helt ærlig, #Kaos var dråpen, skriver en annen.

Publisert: 08.10.24 kl. 21:38

Relaterte emner

Read Entire Article