Logan Paul kritiseres for reklame fra fødestuen

1 day ago 3


 SAM HODDE / AFP / NTB Foto: SAM HODDE / AFP / NTB

YouTube-stjernen viste frem sitt nye matprodukt mens forloveden fødte deres første barn.

fredag 4. oktober kl. 10:59

Logan Paul (29) får kraftig kritikk etter at han reklamerte for sine nye ferdigpakkede lunsjpakker, som også inneholder Prime-drikken han står bak.

I en video hvor han holder opp produktene og forteller om dem, ligger den danske forloveden Nina Agdal (32) i en sykehusseng klar for å føde parets første barn.

Det har fått noen av hans fans til å rase. Klipp av videoen som Paul publiserte på Snapchat har nå gått viralt, skriver Dexerto.

Flere medier har omtalt reaksjonene som kommer på blant annet TikTok fra folk som synes det er upassende.

Paret avslørte i april i år at de ventet en liten jente. Søndag ettermiddag annonserte de at hun var født.

Mange reagerer sterkt på timingen av reklamen.

Dagene før fødselen reklamerte også Paul for sitt nye produkt som går under navnet «Lunchly», da brukte han blant annet samboerens gravidmage til å stille ut snacket på.

«Tenk å vokse opp og måtte tenke på at faren din reklamerte for produktet sitt mens du ble født», skriver en bruker på TikTok

Matpakkene ble lansert av Paul sammen med YouTube-stjernene KSI og MrBeast den 16. september. Produktet inneholder en Prime-drikk og en sjokolade som influencerne også står bak – i tillegg til et lunsjmåltid.

En ernæringsekspert påpeker overfor Dexerto at markedsføringen av Lunchly utelater informasjon om produktets innhold av natrium og mettet fett.

Eksperten sikter til at dette trolig er fordi de ikke er særlig sunnere enn konkurrenten Lunchables, som har vært i salg i USA i flere år.

Logan Paul har siden 2017 vært en av verdens aller største Youtube-stjerner.

I tillegg til å ha vært en kjent internettprofil i mange år, driver han også med boksing. For om lag to år siden signerte han kontrakt med wrestling-giganten WWE.

Read Entire Article