Hugh Grant om ny «Bridget Jones»: – Veldig trist

4 hours ago 7


Fansen bør stålsette seg når film nummer fire om Bridget Jones kommer på kino på nyåret.

 Matt Crossick / Pa Photos / NTBTALKSHOW: Hugh Grant i sofaen til Graham Norton torsdag. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB
lørdag 5. oktober kl. 20:37

I hvert fall hvis vi skal tro Hugh Grant (64), som gjør reprise i rollen som skjørtejegeren Daniel Cleaver.

– I tillegg til å være ekstremt morsom, er den veldig, veldig trist, sier Grant i et intervju med The Graham Norton Show, ifølge Deadline.

Filmen, med tittelen «Bridget Jones: Mad About the Boy», har premiere 14. februar til neste år, altså på Valentinsdagen.

 Evan Agostini / AP / NTBHOVEDROLLE: Renée Zellweger, her avbildet i 2022. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Grant glimret med sitt fravær i film nummer tre, «Bridget Jones's Baby», fra 2016. Han hevder at det heller ikke var noen åpenbar plass for ham i den fjerde – men at produsentene ønsket å «presse ham inn» likevel.

Han røper for øvrig at han ikke var fortrolig med hvordan Cleaver skulle fremstå i den kommende filmen.

– Han er i 60-årene nå, du kan ikke bare ha ham glidende nedover King's Road, mens han sjekker ut unge jenter. Det må liksom ha skjedd noe også med ham siden sist, sier Grant om sin egen rollefigur.

Produsentene skal imidlertid ha vært åpne for innspill, som gjorde at Grant ble fornøyd.

– Så vi fant opp, eller rettere sagt jeg fant opp, en ganske god plan, skryter han.

 Hugh Grant og Renée Zellweger i den første filmen om «Bridget Jones» i 2001.LEGENDARISK SCENE: Hugh Grant og Renée Zellweger i den første filmen om «Bridget Jones» i 2001.

– Det er faktisk et veldig godt og rørende manus. Og det sier jeg, som normalt er ekstremt kritisk til manuskripter. Dette er strålende.

«Bridget Jones: Mad About the Boy», er basert på Helen Fieldings roman fra 2013.

Renée Zellweger (55) er selvskreven i hovedrollen.

Hva tenker du?Gleder du deg til den nye «Bridget Jones»-filmen?aJa, så absoluttbTja, ikke ekstremt gira, men skal nok se dencNei, den står jeg garantert overdHar aldri hørt om «Bridget Jones»

Advarsel til alle som ikke har lest boken: Teksten under inneholder spoilere.

Film nummer tre skildret Bridgets uventede graviditet, og at hun ikke visste hvem som var faren til babyen. Det sto mellom Mark Darcy, som ble spilt av Colin Firth (64), og Jack Qwant, spilt av Patrick Dempsey (58).

Til slutt viste det seg at barnets far var mannen hun hadde hatt et av og på forhold til i alle år, nemlig Mark Darcy. De giftet seg, og man skulle tro at de levde lykkelig i alle sine dager.

 Marcel Hemelrijk / EPA / NTBTRIO: Hugh Grant, Renée Zellweger og Colin Firth på en premiere i Nederland i 2004. Foto: Marcel Hemelrijk / EPA / NTB

Men i den fjerde filmen vender ikke Mark Darcy tilbake, og man ser Bridget som enke med to små barn.

I tillegg til Grant og Renée Zellweger, er Emma Thompson, som spilte Bridgets lege i den tredje filmen med. Det er også Chiwetel Ejiofor, kjent for «Twelwe Years a Slave» og serienykommer Leo Woodall.

Tilbakeblikk på tidligere «Bridget Jones»-filmer:

Publisert: 05.10.24 kl. 20:37

Relaterte emner

Read Entire Article