Bruce Springsteen støtter Kamala Harris i presidentvalgkampen

2 days ago 7


 springsteen via Instagram / Reuters / NTB Foto: springsteen via Instagram / Reuters / NTB

Rockelegenden blir den siste i rekken av kjendiser som gir sin støtte til visepresidenten.

fredag 4. oktober kl. 00:40

Bruce Springsteen har kastet seg inn i den amerikanske valgkampen og gitt sin støtte til Demokratenes presidentkandidat Kamala Harris. Det melder Reuters.

– Donald Trump er den farligste presidentkandidaten i min levetid, skriver den 75 år gamle rockestjernen på Instagram.

Springsteen, kjent for hits som «Born in the U.S.A.» og «Born to Run», roser Harris og hennes visepresidentkandidat Tim Walz for deres visjon for USA.

 Amy Harris / AP / NTBFoto: Amy Harris / AP / NTB

– Kamala Harris og Tim Walz er forpliktet til en visjon for dette landet som respekterer og inkluderer alle, uavhengig av klasse, religion, rase, politisk ståsted eller seksuell identitet, sier Springsteen.

«The Boss», som han kalles, har lenge vært en uttalt støttespiller for Demokratene. Han har tidligere drevet kampanje for Barack Obama og støttet Hillary Clinton i 2016-valget.

Harris har allerede fått støtte fra flere store Hollywood-navn og kjendiser, inkludert skuespiller Meryl Streep, komiker Chris Rock, George Clooney og tidligere talkshow-vert Oprah Winfrey. I forrige måned ga også popstjernen Taylor Swift sin støtte til Harris.

 [VALERIE MACON, ERIN SCHAFF] / AFP / NTBFoto: [VALERIE MACON, ERIN SCHAFF] / AFP / NTB

Ifølge Reuters ser mange i Hollywood på Harris, som er fra California, som sin hjemmebykandidat i kampen mot Trump. Meningsmålinger viser at valgkampen er jevn.

Noen i Demokratenes rekker er imidlertid bekymret for at for mange kjendis-støttespillere kan føre til en motreaksjon. Enkelte mener Hillary Clinton skapte et bilde av elitisme med en lang parade av stjerner som kampanjerte for henne i 2016-valget, som hun tapte mot Trump.

Read Entire Article