Billie Eilish støtter Harris

3 weeks ago 10


 Matt Dunham / AP / NTBBillie Eilish og broren Finneas på James Bond-premiere i 2021 Foto: Matt Dunham / AP / NTB

I en video Eilish og broren Finneas delte i sosiale medier, oppfordrer de til folk til å stemme på Harris og Walz ved det kommende presidentvalget.

onsdag 18. september kl. 03:32

– I dag er det registreringsdag for velgere, og vi ber deg om å bli med oss for å sjekke din status og stemme tidlig, slik vi gjør, sier de i videoen.

De legger til at de selv vil stemme på Kamala Harris og Tim Walz fordi de kjemper for å beskytte deres reproduktive frihet, planeten og demokratiet.

– Vi kan ikke la ekstremister kontrollere våre liv, våre friheter og vår fremtid. Den eneste måten å stoppe dem og den farlige Agenda 2025 på, er å stemme og å velge Kamala Harris, sier de.

 Skjermdump fra InstagramFoto: Skjermdump fra Instagram

Stem som om livet ditt avhenger av det, for det gjør det. Lag en plan for å stemme tidlig. Vi er glad i dere. Dagen er nå.

Etter den TV-sendte debatten mellom Trump og Harris, annonserte Taylor Swift at hun støttet Harris.

Swift begrunner valget med at hun mener Harris kjemper for rettighetene og sakene som Swift mener trenger en «vinner» for å få gjennom:

– Jeg synes hun er en stødig og dyktig leder, og jeg tror vi kan få til så mye mer i dette landet hvis vi er ledet av ro og ikke kaos. Jeg ble også rørt og imponert over valget av visepresident, Tim Walz, som har stått opp for LGBTQ+-rettigheter, IVF og kvinners rett til egen kropp, i tiår.

 [SAUL LOEB, ANDRE DIAS NOBRE] / AFP / NTBFoto: [SAUL LOEB, ANDRE DIAS NOBRE] / AFP / NTB

I Instagraminnlegget deler Swift et bilde av seg selv med en katt, og «signerer» med «barnløs kattedame». Et klart stikk til Trump sin visekandidat, J.D. Vance, som kom med et kontroversielt utspill tidligere, der han kalte Harris for en «barnløs kattedame».

Les også: Taylor Swift etter debatten: Vil stemme på Kamala Harris

Publisert: 18.09.24 kl. 03:25Oppdatert: 18.09.24 kl. 03:32

Relaterte emner

Read Entire Article