Wara og Velle kan få plass på Stortinget

3 hours ago 5



Tor Mikkel Wara og Simen Velle topper Oslo Frps stortingsliste. Dersom det går veien for Fremskrittspartiet neste år, kan de få plass på Stortinget.

COMEBACK?: Tor Mikkel Wara står på førsteplassen på Oslo Frp sin stortingsliste. Foto: Jonas Been Henriksen / TV 2
COMEBACK?: Tor Mikkel Wara står på førsteplassen på Oslo Frp sin stortingsliste. Foto: Jonas Been Henriksen / TV 2

Publisert 13.10.2024 12:38 Sist oppdatert 20 minutter siden

Tor Mikkel Wara og Simen Velle som troner første- og andreplassen på Fremskrittspartiet Oslo sin stortingsliste for neste år. Det skriver Fremskrittspartiet i en pressemelding. 

– Vi er svært tilfreds med å stille en sterk liste til stortingsvalget neste år. Dagens regjering fører en Oslofiendtlig politikk, som rammer folk flest og næringslivet hardt. Oslo FrP går til valg på mer frihet og økt trygghet for Oslos innbyggere, sier fylkesleder Arve Lønnum i pressemeldingen.

 Jonas Been Henriksen / TV 2
Foto: Jonas Been Henriksen / TV 2

Aina Stenersen og Angelika Bjørnerud holder tredje- og fjerdeplassen på stortingslisten.

De fire plassene er de samme som i førsteutkastet.

Møte i Sverige

I dag holdt Fremskrittspartiet Oslo sitt nominasjonsmøte på Laholmen hotell i Strömstad, for å slå fast hvem som skal stå på stortingslisten til neste år. 

Både listeforslaget til Oslo Frp og lokasjonen for nominasjonsmøtet reagerte tidligere Frp-politiker Christian Tybring-Gjedde sterkt på. 

Hans uttalelser i media om listeforslaget, resulterte til slutt til at han ble kastet ut av Fremskrittspartiet i midten av juli. 

Read Entire Article