Vardy tente Leicester – Bentancur av på båre

1 month ago 28

(Leicester – Tottenham 1–1) Ringreven Jamie Vardy (37) fikk hjemmefansen til å koke. Men det ble stille da Rodrigo Bentancur (27) pådro seg en stygg skade.

Jamie Vardy jubler for 1–1-målet. Foto: Hannah McKay / Reuters / NTB
  • Herman Folvik, VG

Herman Folvik, VG

Publisert: 19.08.2024 22:58

Tottenham dominerte fullstendig i første omgang. 10–1 sto det i skuddstatistikken og 1–0 i målprotokollen. Scoringen sørget Pedro Porro (24) for – med en stuss på innlegg fra hovmester James Maddison (27). Sistnevnte skapte en rekke sjanser for Tottenham mot sine gamle lagkamerater.

Leicester slet både med å forsvare seg og skape noe som helst fremover. Men da de først kom seg oppover, ble det mål av klubbhelten Jamie Vardy, som var med på det sensasjonelle ligagullet i 2016. Han lusket på bakre stolpe og nikket inn serveringen fra kantspiller Issahaku Abdul Fatawu i mål i 57. minutt.

Etter utligningen var det en mye jevnere kamp. Tottenham sluknet og klarte ikke å sette det samme presset på Leicester igjen. Nærmest 2–1 var faktisk vertene da Vicario bokset unna en heading fra Onyine Ndidi i 91. minutt. Richarlison kom også til en bra sjanse for Tottenham i 99. minutt.

Det ble et stopp i spillet da Tottenhams midtbanespiller Rodrigo Bentancur ble båret av etter drøyt 80 minutter. Han skadet seg etter en kollisjon ved et hjørnespark.