Vant én million på to tomme flasker

4 hours ago 3



 Eller rettere sagt - full pott. En million kroner.FULL PANT: Eller rettere sagt - full pott. En million kroner.

Han skulle bare på Kiwi og kjøpe pizza, snacks og brus en regnfull lørdag. Men Oslo-mannen vendte hjem én million kroner rikere.

mandag 14. oktober kl. 19:13

Han skulle nemlig pante noen flasker også.

– Jeg var i litt dårlig humør på grunn av været. Med meg hadde jeg også en liten pose flasker. Men etter at jeg hadde lagt på to, stoppet maskinen fordi den var full. Det var «den dagen», tenkte jeg og trykket på pantelotteret. Da kom det en liten fanfare, sier 39-åringen til VG.

Han så på lappen og at det var mange nuller. Så la han den rett i lomma. Og lukket den godt. Ikke noe følelsesutbrudd der i gården, nei. Men mannen som sto bak ham hadde fått med seg fanfaren og spurte om han hadde vunnet en million.

– Siden han spurte, sa jeg det. Nei, så gøy. Gratulerer, sa han da.

– Og så gikk du berskerk i handlehyllene?

– Nei, jeg gjorde ikke det. Jeg kjøpte de fire tingene jeg skulle - brus og noe snacks - til å kose meg på lørdagskvelden, sier mannen, som ønsker å være anonym.

– Hva skal du bruke pengene på?

– Leilighet. Det er som kjent dyrt her i byen og dette kommer til å hjelpe veldig. Men jeg har ikke noe hastverk med å kjøpe. Jg bor fint der jeg bor nå og har en gunstig husleie, sier mannen som i dag leier bolig i hovedstaden.

Men han bør kanskje ikke vente alt for lenge. I Oslo har boligprisene steget 6,1 prosent så langt i år og Samfunnsøkonomisk analyse venter en prisvekst i Oslo på tilsammen 34 prosent i årene 2024 tilogmed 2027.

Read Entire Article