United med åtte poeng på syv kamper – verste på 35 år

2 hours ago 4



Kriserammede United spilte uavgjort mot formsterke Aston Villa.

KAMPEN FOR TILVÆRELSEN? Foto: Rui Vieira / AP / NTB
  • Sindre Espe, VG

    Sindre Espe, VG

Publisert: 06.10.2024 16:59

VG Live

De røde djevlene står med bare åtte poeng på de syv første kampene i Premier League. Det plasserer hardt pressede Erik ten Hag og hans mannskap på 14.-plass i Premier League.

Vi må helt tilbake til seriestarten i 1989/90-sesongen under Sir Alex Ferguson, som var til stede på tribunen på Villa Park i Birmingham søndag, for å finne sist gang United hadde færre poeng etter like mange kamper. Den gang sto United med syv poeng på de første syv kampene den sesongen, og endte til slutt på 13.-plass i ligaen.

Forrige sesong og i 2019/20-sesongen under Ole Gunnar Solskjær, tok United ni poeng på de første syv kampene.

VG Live

Den siste tiden har det meste nok en gang handlet om Erik ten Hag og hans fremtid som Manchester United-manager. Lørdag fortalte ESPN-skribent Mark Ogden til VG at han tror ten Hag mister jobben ved et stortap mot Aston Villa.

– Hvis det blir et stort tap, tror jeg at han vil få sparken. Men hvis de taper knepent og spiller bra, vil klubben kunne si at de har sett en positiv reaksjon, sa Ogden til VG.

Tap ble det ikke, men spekulasjonene vil trolig ikke avta i løpet av de første dagene. Ifølge The Athletic og andre medier skal Manchester United-ledelsen nemlig møtes tirsdag for å diskutere fremtiden.

Før kampstart gjestet ten Hag Viaplay-studioet. Der fikk han spørsmål om han kjente på presset etter alle spekulasjonene, og svarte følgende:

Read Entire Article