United får gjennomgå i «skrekkelig» oppvisning: – Tror ikke det jeg ser

1 week ago 9

(Manchester United - Tottenham 0–2, kampen pågår) «Du får sparken i morgen» synger Tottenham-fansen mot Erik ten Hag etter en skrekkelig oppvisning fra Manchester United.

Publisert: 29.09.2024 18:49

– Han kan ikke tro det han ser. Jeg kan ikke tro det jeg ser. Dette er skrekkelig, kommenterte Gary Neville hos Sky Sports underveis i første omgang.

Den tidligere United-stjernen og nå TV-kommentatoren var nådeløs gjennom hele de første 45 minuttene på Old Trafford.

Brennan Johnson sendte Spurs i ledelsen etter bare noen minutter. Rashford mistet ballen på vei frem, og Micky van de Ven fikk egentlig bare spasere gjennom hele United-forsvaret.

Neville: – United har spillere der, men det er som om de er statuer.

Se her og døm selv:

Tottenham var det klart beste laget i første omgang. Johnson skjøt i stolpen, Timo Werner misbrukte en sjanse alene med André Onana. I andre ende var Alejandro Garnacho nærmest med sitt stolpeskudd.

Men United ga bort ballen igjen og igjen og igjen. De personlige feilene florerte.

Vondt ble til veldig mye verre da Bruno Fernandes fikk rødt kort for en takling på James Madisson rett før pause.

Han gikk inn i knehøyde mot Tottenham-spilleren. Likevel var det tydelig at han sklei og mistet balansen før han skulle sette inn taklingen.

Avgjørelsen skapte stor debatt, var det rødt kort eller ikke?

Se videoen øverst i saken og døm selv.

Alt går galt for Manchester United hjemme mot Tottenham. Foto: Molly Darlington / Reuters / NTB

– Det oppsummerer Uniteds omgang. Det har vært en skam, sier Neville.

– Det er en av de verste prestasjonene jeg har satt under ten Hag, og det sier ikke lite. Det er så vanvittig dårlig.

Ten Hag gjorde grep i pausen, satte innpå Casemiro for spissen Joshua Zirkzee, men ble belønnet med baklengsmål etter bare to minutter.

«You’re getting sacked in the morning» runget taktfast fra Tottenham-fansen etter Dejan Kulusevskis 2–0-mål.

– Det regner ikke, det høljer ned på ten Hag. United er så svake når de har ballen, kommenterte den profilerte skribenten Henry Winter etter 2–0-målet.