TV 2: Haaland har investert i eksklusiv bolig i Marbella

1 week ago 13



Fotballstjernen har sikret seg en eksklusiv boenhet på den spanske solkysten.

 Jærbuen har sikret seg nok en bolig i Marbella. Her fra 1–1-kampen mot Newcastle lørdag. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB
  • Sindre Espe, VG

    Sindre Espe, VG

Publisert: 29.09.2024 09:23

Det skriver TV 2.

24-åringen har utvidet sin eiendomsportefølje med en ny luksuriøs bolig i Marbella. Ifølge det offentlige spanske eiendomsregisteret ble Manchester City-spissen i fjor høst registrert som kjøper av en boenhet i et nytt, større boligkompleks, skriver TV 2.

Komplekset Haaland har investert i omtales som "det første prosjektet i Europa som har samarbeidet med det prestisjetunge Fendi CasaFendi CasaEn del av det italienske luksusmerket Fendi som spesialiserer seg på design og produksjon av møbler og interiør. for å tilby de beste luksuriøse designeiendommene" ifølge nettsidene til komplekset.

Boligen jærbuen har sikret seg er en av et titalls enheter dekorert av det italienske luksusmerket Fendi.

Haalands nye boenhet ligger på bakkeplan og har et bruksareal på godt over 300 kvadratmeter. Den inneholder blant annet tre soverom med eget bad, terrasse og en stor åpen veranda. I tillegg har boligen en kjeller med flere rom og flere parkeringsplasser.

TV 2 er ikke kjent med kjøpesummen, men boenheter i komplekset har vært annonsert med priser fra rundt 30 til 83 millioner norske kroner.

Dette er ikke Haalands første eiendomsinvestering i Marbella. I 2022 kjøpte han en 981 kvadratmeter stor luksusvilla i samme område:

Fotballstjernen har også investert i eiendom i Norge, blant annet en leilighet ved Solli Plass i Oslo for 35 millioner kroner og en leilighet på Bryne for 11 millioner.

Read Entire Article