Tannløst Real Madrid tapte – Sørloth & Co. ydmyket i Portugal

3 days ago 13

(Lille – Real Madrid 1–0, Benfica – Atlético Madrid 4–0) Det ble en skrekkveld for Madrid-lagene.

• Mats Arntzen, VG

Mats Arntzen, VG

Publisert: 02.10.2024 22:57

For hverken Real Madrid eller Atlético klarte å vinne sine bortekamper i Champions League onsdag kveld.

Et straffespark fra Jonathan David – etter at VAR ba dommer sjekke en hands på Eduardo Camavinga – var nok til å senke Real Madrid i Frankrike.

Lille vant 1–0. Og det var heller ikke ufortjent. De hvite fra hovedstaden skapte svært lite på bortebane, til tross for at Kylian Mbappé ble byttet inn før timen var spilt.

Enda verre gikk det for Atlético Madrid. Alexander Sørloth startet på benken, men ble byttet inn som en del av et trippelbytte i pausen.

Da lå Atlético allerede under 1–0 etter at Kerem Aktürkoglu fikk ballen fra Fredrik Aursnes og sendte vertene i føringen.

I andre omgang tok det fullstendig av. Innbytter Conor Gallagher laget straffespark – og Ángel Di María doblet ledelsen fra krittmerket.

Deretter satte Alexander Bah inn 3–0 etter en corner, før Orkun Kökcü satte inn 4–0 på nok et straffespark for Benfica.

Dermed ble det et av de mest ydmykende tapene noensinne for Atletíco-manager Diego Simeone.