Stortalentet fikset RBK-seier: – Vi har noe på gang

1 month ago 20

(Odd - Rosenborg 1–3) To perlescoringer fra Marius Broholm (19) sørget for at trønderne tok sin tredje strake seier.

Marius Broholm ga de tilreisende supporterne nok å juble for. Foto: Trond R. Teigen / NTB
  • Sander Hauan, VG

Sander Hauan, VG

Publisert: 25.08.2024 21:11 | Oppdatert: 25.08.2024 21:26

Idet klokken passerte 64 spilte minutter la Broholm ut på vandring inn i 16-meteren til Odd før han fant en åpning og dundret ballen bort i det lengste hjørnet.

Og unggutten var ikke ferdig:

Seks minutter før fulltid plukket han en løs ball og bøyde et skudd opp i krysset.

– Det føles bra. Vi har noe på gang nå, så det er deilig, oppsummerer Broholm til TV 2.

Marius Broholm. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Seieren er trøndernes tredje på en uke, etter at Viking og Lillestrøm ble slått forrige søndag og onsdag. Med ti kamper igjen er trønderne på sjetteplass.

– Vi graver dypt og spillerne får jobbe hardt for de tre poengene. Det er fantastiske mål av Broholm. Han er et stort stort talent som har utviklet seg mye siden januar. All cred til ham, sier RBK-trener Alfred Johansson.

Alfred Johnasson feirer med sine gutter etter 3–1-seieren mot Odd. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Noah Holm ga Rosenborg ledelsen midtveis i første omgang, før ringreven Torgeir Børven utlignet til 1–1 etter hvilen.

Så tok altså Marius Broholm over showet og pakket ned tre poeng i kofferten hjem til Trondheim.

Før de ti siste rundene spøker det for Odd - som ligger sist i Eliteserien. Skien-klubben har tapt 10 av 20 kamper. Opp til Sandefjord på kvalikkplassen skiller det dog bare to poeng.

Odd-trener Kenneth Dokken har en jobb å gjøre om Skien-klubben skal spille Eliteserie-fotball også i 2025. Foto: Trond R. Teigen / NTB