Steve Bruce rammet av tragedie – mistet barnebarn

3 hours ago 6



Den tidligere Manchester United-helten Steve Bruce (63) tar en pause fra fotballen.

Foto: Jessica Hornby / Pa Photos / NTB
  • Trond Johannessen, VG

    Trond Johannessen, VG

Publisert: 19.10.2024 01:04

Bruce vil ikke være på sidelinjen når hans Blackpool møter Barnsley i League One (nivå tre) lørdag. Årsaken er at hans fire måneder gamle barnebarn Madison har gått bort.

Det skriver engelske medier, blant dem The Guardian og BBC.

Blackpool bekrefter det tragiske dødsfallet i en uttalelse:

«Alle i fotballklubben sender sin kjærlighet til Steve og hans familie. Vi ber om at deres privatliv respekteres, mens de bearbeider den plutselige og uventede sorgen», skriver Blackpool i uttalelsen.

Madisons far er tidligere angriper Matt Smith (35), som er gift med Bruce’ datter Amy (37). BBC skriver at Millwall har sendt sin «uforbeholdne støtte og kjærlighet» til Smith, som spilte 91 kamper for klubben. Han avsluttet karrieren denne sommeren, etter noen sesonger i Salford City.

Steve Bruce spilte i Manchester United fra 1987 til 1996 og fikk med seg starten av klubbens moderne eventyr, med blant annet tre Premier League- og tre FA-cuptitler.

Han har tidligere vært manager for en rekke klubber, som Birmingham, Hull, Aston Villa, Sunderland og Newcastle, og han tok over som Blackpool-sjef etter at klubben hadde hatt en tung sesongstart.

Read Entire Article