Spekulasjoner om Trump er utmattet

2 hours ago 4



Den 78-årige republikanske Donald Trump har avlyst flere betydelige intervjuer.

Blant annet trakk han seg fra et planlagt intervju med CBS News’ «60 Minutes». Han avlyste også intervjuer med CNBC og NBC News.

Han har også avvist å stille til en ny debatt mot Harris.

En Trump-rådgiver har ifølge Politico fortalt et nyhetsnettsted at årsaken var utmattelse.

Valgkamporganisasjonen til Trump beskriver påstandene som «uten rot i virkeligheten».

Republican presidential nominee former President Donald Trump speaks to reporters as he arrives at Detroit Metropolitan Wayne County Airport, Friday, Oct. 18, 2024, in Detroit.

Trump til journalister på flyplassen i Detroit: – Jeg er ikke sliten. Jeg er tvert imot oppstemt. Kamala Harris er en taper.

Foto: Evan Vucc / AP

Teknisk trøbbel for Trump

Harris, som fyller 60 år denne helgen, fyrer løs mot Trumps helse og utholdenhet.

– Hvis du blir utmattet i valgkampen, er det grunn til å stille reelle spørsmål om hvorvidt de er egnet for den vanskeligste jobben i verden.

Uttalelsen kom under et valgmøte i Michigan fredag.

Trumps team avviste påstanden og viste til at han hadde vært hele fire steder siden torsdag ettermiddag.

Under valgmøtet i Detroit støtte Trump på tekniske problemer i form av en mikrofon som sluttet å virke.

Trump signaliserte lydproblemer, og prøvde gjentatte ganger å snakke til publikum uten mikrofon-lyd. Det tok rundt 18 minutter før lydproblemene ble fikset. Da kom Trump med en advarsel til lydfolkene:

– Jeg kommer ikke til å betale regningen fra dette selskapet, sa Trump.

12 millioner forhåndsstemmer

18 dager før presidentvalget hadde nesten 12 millioner amerikanere avlagt forhåndsstemme. Det viser en oversikt fra University of Florida Election Lab, skriver NTB.

Ifølge data fra CNN, Edison Research og Catalist er det flest registrerte stemmer i California med over 1,5 millioner stemmer. Etterfulgt av Georgia som så langt har 1,1 millioner registrerte forhåndsstemmer.

Visepresident Kamala Harris blir buet av motstandere i publikum på et valgmøte for demokratene i Wisconsin, men kommer med en kjapp kommentar til jubel fra tilskuerne.

Demokraten Harris har oppfordret sine tilhengere til å stemme så tidlig om mulig. Dette er et motsvar til Republikanernes tradisjonelle overtak blant dem som stemmer på valgdagen.

Publisert 19.10.2024, kl. 08.02 Oppdatert 19.10.2024, kl. 08.26

Read Entire Article