Sørloth etter Haalands babynyhet: – Får ro i hverdagen

2 hours ago 4



Erling Braut Haaland delte nyheten om at han skal bli far etter Slovenia-kampen torsdag. Alexander Sørloth mener farsrollen har hjulpet hans egen karriere.

Norges landslagsspiller Alexander Sørloth under en pressekonferanse på Raiffeisen Arena Linz før Nations League kampen mot Østerrike. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Lørdag ettermiddag deltok Alexander Sørloth på en pressekonferanse i Linz i forkant av søndagens nasjonsligakamp mot Østerrike.

I etterkant av torsdagens 3-0-seier mot Slovenia fikk både lagkamerater og resten av Haalands følgerskare på Instagram nyheten om at jærbuen skal bli far.

– Jeg gratulerte han selvfølgelig. Jeg kan egentlig bare snakke for meg selv at etter jeg fikk barn, så har det hjulpet meg veldig i min karriere. Man får ro i hverdagen og man glemmer fotballen når man kommer hjem og ser barnet sitt. Det har bare gagnet min karriere, sa Sørloth på spørsmål fra Dagbladet.

Til Nettavisen forklarte 28-åringen fra Trondheim at fokuset hans endret seg på utsiden av fotballbanen etter han ble far.

– Da får man andre ting å tenke på når man kommer hjem etter trening og kamp. Det er ikke fotballen som står i fokus, men det å ta vare på dattera si og kjæresten sin. Det har hjulpet veldig og det blir et enda mer fristed enn det har vært tidligere, sa 28-åringen.

Read Entire Article