Slot-triumf i hjemmedebuten: – En helt perfekt seriestart

1 month ago 24



(Liverpool – Brentford 2–0) Liverpool-angrepet ble for vanskelig for landslagsspiller Kristoffer Ajer og Brentford.

Publisert: 25.08.2024 19:24

Arne Slot har fått en drømmeåpning som Liverpool-manager. To 2–0-seire og offensiv fotball som stadig får publikum til å reise seg.

– Slot er nok fornøyd med hvordan perioden hans har startet. To clean sheetsclean sheetsAt et lag ikke slipper inn mål i løpet av en kamp. på de første to kampene. Han vil være strålende fornøyd med det, sier tidligere landslagskeeper Paul Robinson på BBCs sending.

– De har hatt noen veldig gode perioder, og det har vært noen perioder der de ikke har fungert. Men det er en helt perfekt seriestart. Du får tre poeng i første hjemmekamp. Du kan ikke være annet enn positiv om du har rødt hjerte, sier Viaplay-ekspert Lars Tjærnås om Liverpools to første ligakamper.

De kunne scoret både fire og fem, men oppofrende Brentford-spillere gjorde at det lenge var spenning på Anfield.

Kristoffer Ajer hadde en meget frisk førsteomgang, men det ble langt tøffere utover i kampen.

– De neste dagene kommer Liverpool-supportere til å ønske nye spillere inn i laget, men når du ser på alternativene på benk og hvem de nettopp har byttet ut... (Cody) Gakpo er utrolig uheldig! Han er spiller som strålte i EM og får ikke plass i laget, sier Sky Sports-ekspert Jamie Carragher.

Den første scoringen kom etter overgang etter en Brentford-corner. Strålende forarbeid av Diogo Jota gjorde at Luis Diaz kunne komme alene med keeper Flekken og banke ballen i nettmaskene.

Etter en litt treg start var Mohamed Salah langt mer involvert i pause. Han scoret etter at Brentford rotet bort ball i eget forsvar. Luis Diaz var servitør denne gangen, og Liverpools storscorer viste enorm avslutningsteknikk.

Arsenal, Manchester City og Brighton er de tre andre lagene som har vunnet sine to første Premier League-kamper denne sesongen.

Read Entire Article