Skap desembermagi med Vitenkalenderen – 24 eksperimenter for hele familien.

3 hours ago 2



Vannraketter, svevende juletreglitter og egenbygd el-motor. Med Vitenkalenderen fra Andreas Wahl fylles desember med spennende eksperimenter. Den morsomme og lærerike kalenderen har blitt kåret til den beste julekalendere en rekke ganger.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Kortversjonen

Læring gjennom lek

Hver dag byr på en ny utfordring, en ny mulighet til å oppleve vitenskap på nært hold, og alt du trenger finner du i boksen. Frem til jul kan du, og selvfølgelig også barna, skyte vannraketter til himmels, få juletreglitter til å sveve og kose med såpebobler!

– Kalenderen handler om å skape læringsopplevelser og bruke desember som en daglig mulighet til å bli utfordret og ha felles opplevelser, fysiker, programleder og skaperen av Vitenkalenderen, Andreas Wahl.

Når du kjøper Vitenkalenderen følger det med daglige QR-koder. Ved å scanne disse får du se videoer der Andreas forklarer og demonstrerer eksperimentene. Dette gir både barn og voksne trygghet i gjennomføringen.

– Vi har jobbet hardt for å sikre at alle eksperimentene er trygge, men samtidig spektakulære. Med videoveiledning kan vi tillate oss å gjøre opplevelsene litt mer spektakulære, men vi understreker også når eksperimentene bør gjøres ute, sier Andreas.

Fysiker og programleder Andreas Wahl har utviklet Vitenkalenderen.

Fysiker og programleder Andreas Wahl har utviklet Vitenkalenderen.

Felles opplevelser for liten, stor, gammel og ung

Vitenkalenderen er ikke nødvendigvis bare for barn. Mange voksne kjøper den for seg selv eller for å dele opplevelsen med barna.

– Jeg vet at flere besteforeldre kjøper kalenderen og gjennomfører eksperimentene sammen med barnebarna. Eksperimentene i Vitenkalenderen er designet for barn fra 8 år og oppover. De yngste trenger nok litt ekstra hjelp, men det gjør jo bare fellesopplevelsen sterkere, sier Andreas.

Enten du bygger en platespiller fra bunnen av, fyrer av en C-vitamin-bombe på kjøkkenbenken, eller lager en elektrisk motor gir kalenderen daglige a-ha-opplevelser som både små og store vil elske.

– Vi ønsker at folk skal få en følelse av mestring. Det er noe helt spesielt med å skape noe selv og se at det fungerer – det er ren vitenskapelig magi, sier Andreas.

Hele familien kan glede seg over de morsomme eksperimentene og oppgavene i Vitenkalenderen.

Hele familien kan glede seg over de morsomme eksperimentene og oppgavene i Vitenkalenderen.

Trygt og lærerikt

Gjennom 11 år med å samle hjemmeeksperimenter har Andreas og teamet hans utviklet en kalender som balanserer sterke, minneverdige opplevelser i trygge rammer. Hvert eksperiment er utviklet for å være sikkert, og med de tilhørende videoene kan alle være trygge på at huset står til julefeiringen.

Alt du trenger til 24 morsomme eksperimenter følger med i boksen.

Alt du trenger til 24 morsomme eksperimenter følger med i boksen.

Best i test!

Vitenkalenderen har blitt kåret til den beste julekalenderen flere år på rad av både Nettavisen og TV2.

– Helt objektivt er dette den morsomste julekalenderen jeg noen gang har sett. Jeg håper alle som kjøper den får det like moro som jeg har hatt det med å lage den, sier Andreas Wahl.

Read Entire Article